Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες εφαρμογές για κάρτες και e-cards

Οι καλύτερες εφαρμογές για κάρτες και e-cards
ired.gr

Μπορείτε να στείλετε μια ευχετήρια κάρτα μέσα από την ευκολία μιας εφαρμογής.

Οι ευχετήριες κάρτες είναι ίσως ένα από τους λίγους τομείς που αντιστέκονται στην τεχνολογία, αλλά υπάρχει μια σειρά από εφαρμογές που είτε δημιουργούν ηλεκτρονικές κάρτες, είτε σας βοηθούν να φτιάξετε τις δικές σας και να τις στείλετε με το παραδοσιακό ταχυδρομείο. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εφαρμογές για να στείλετε τις ευχές σας με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

 

Red Stamp Cards (δωρεάν)

Red Stamp Cards (δωρεάν)

Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή για κάρτες. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πρότυπων σχεδίων, που μπορείτε να στείλετε μέσω email ή ταχυδρομείου. Υπάρχουν κάρτες για όλες τις περιστάσεις και υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των προσχεδίων σας και σήμανσης των αγαπημένων.

App Link
Ink Cards (δωρεάν)

Ink Cards (δωρεάν)

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν φυσικές κάρτες σε μεγάλες ποσότητες για χαμηλότερο κόστος. Είναι προσανατολισμένη κυρίως σε κάρτες με φωτογραφίες αλλά διαθέτει πολλά templates και κάποιες προσφορές.

App Link
Postagram (δωρεάν)

Postagram (δωρεάν)

Μια πιο μοντέρνα εκδοχή είναι το Postagram, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε καρτ ποστάλ μετατρέποντας φωτογραφίες από το Instagram, το Facebook, το Flickr ή κάποια φωτογραφία αποθηκευμένη στo iPhone. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα έως και 180 χαρακτήρες και να τις αποστείλετε ταχυδρομικώς μέσω του app. Το ατού είναι ότι η φωτογραφία μπορεί να αποκοπεί από την υπόλοιπη καρτ ποστάλ ώστε ο παραλήπτης να την κρατήσει ξεχωριστά.

App Link
Paperless Post (δωρεάν)

Paperless Post (δωρεάν)

Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία από κομψές κάρτες που μπορούν να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου ή email. Όλες οι τιμές είναι επισημασμένες με σαφήνεια και η ποικιλία των έτοιμων greeting cards είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

App Link
Someecards Free (δωρεάν)

Someecards Free (δωρεάν)

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα, το Someecards είναι για εσάς. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν στη συλλογή των καρτών που προσφέρονται από τη δημοφιλή ιστοσελίδα, να αναζητήσουν μια κάρτα και να την αποθηκεύσουν στα αγαπημένα. Πρόκειται για σχέδια σε vintage στιλ με ένα συνοδευτικό σαρκαστικό σχόλιο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα και να στείλετε την κάρτα σας μέσω email, Facebook, SMS, Twitter ή να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. O παραλήπτης θα λάβει ένα Link που θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα για την ανάγνωση της κάρτας.

App Link

 από Mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status