Εκτύπωση αυτής της σελίδας

14 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

14 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Implosion

Implosion

Από $2,99 - Δωρεάν

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΟΝΣΟΛΩΝ ΣΕ MOBILE ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Είναι για οπαδούς hack and slash παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η Γη έχει καταστραφεί. Μόνο απομεινάρια θυμίζουν την ανθρώπινη φυλή. Εσείς και οι υπερ- δυνάμεις σας είστε η τελευταία ελπίδα. Έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε σε ένα εξαιρετικό τρισδιάστατο περιβάλλον χρησιμοποιώντας το εικονικό joystick της οθόνης. Τα πλήκτρα στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας επιτρέπουν να καταρρίψετε τους αντιπάλους σας με καίρια χτυπήματα. Ένα τεράστιο οπλοστάσιο υψηλής τεχνολογίας είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το αναβαθμίσετε επιπλέον, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Game Link
Sleep Bug Pro

Sleep Bug Pro

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SLEEP BUG

Είναι για οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτίωση την ποιότητα του ύπνου και γενικότερα της ζωής του.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ 24 διαφορετικών δυναμικών σκηνών. Κάθε μία διαθέτει ρεαλιστικό ήχο, μαζί με επιπρόσθετα ηχητικά εφέ τα οποία ενεργοποιούνται κι απενεργοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα χρονοδιακόπτη ύπνου καθώς και 24ωρη μορφή ώρας.

App Link
Goat Simulator

Goat Simulator

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ GOAT SIMULATOR

Είναι ένα διασκεδαστικό open world παιχνίδι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ήταν ποτέ εντός των επιθυμιών σας να ζήσετε ως κατσίκα; Μάλλον όχι όμως θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό αν το κάνατε για λίγο διάστημα. Πάρτε λοιπόν τον έλεγχο ενός τράγου και τρέξτε όσο πιο μακριά μπορείτε και κάνετε ό,τι θέλετε. Είστε σε θέση να εκτελέσετε άλματα, να γευτείτε πράγματα, και να τα αναποδογυρίσετε. Το καλύτερος όμως μέρος του παιχνιδιού, είναι που για όλα αυτά, ανταμείβεστε. Μπορείτε επιπλέον να καταγράφετε τις περιπέτειές σας και να τις διαμοιράζετε στον υπόλοιπο κόσμο.

Game Link
Star Wars™ Pinball 4

Star Wars™ Pinball 4

Από $2,99 - Δωρεάν

ΠΑΙΞΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ STAR WARS ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ ΦΛΙΠΕΡ STEP UP AND PLAY ON A DIZZYING ARRAY OF STAR WARS-THEMED PINBALL TABLES.

Είναι για οπαδούς των παιχνιδιών Star Wars universe (Πόλεμος των άστρων)

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να ενταχθείτε στην Γαλαξιακή Αυτοκρατορία της συμμαχίας και να μονομαχήσετε με τους φίλους σας για την κυριαρχία. Εκκινήστε την μπάλα πάνω στο ταμπλό σύροντας το έμβολο προς τα πίσω και στη συνέχεια απελευθερώνοντας το. Πατήστε σε κάθε πλευρά της οθόνης για να ελέγξετε τις ρακέτες. Το ταμπλό διαθέτει πολλές γωνίες λήψης για να επιλέξετε καθώς και μουσική υπόκρουση από το Empire Strikes Back. Επιπλέον θέματα ταμπλό είναι διαθέσιμα με in-app αγορές.

Game Link
Context Camera

Context Camera

Από $2,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ CONTEXT CAMERA ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΈΞΕΤΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μια εφαρμογή που εξυπηρετεί διάφορα συμφέροντα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Context Camera θα συμβάλει στη διασφάλιση της γνώσης για το που, πότε και γιατί ελήφθη μια φωτογραφία. Είστε σε θέση να καθορίσετε ποιες πληροφορίες επιθυμείτε να συμπεριληφθούν όπως τοποθεσία, ημερομηνία, ώρα κατεύθυνση. Αυτές θα τοποθετηθούν στο επάνω μέρος της φωτογραφίας. Επιπλέον μπορείτε να σχεδιάσετε βέλη τετράγωνα, γραμμές ακόμη και να προσθέσετε περίγραμμα.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status