Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iTunes - Ανακαλύψαμε πώς μπορείτε να προβάλλετε τους στίχους των τραγουδιών

iTunes - Ανακαλύψαμε πώς μπορείτε να προβάλλετε τους στίχους των τραγουδιών
ired.gr

Το iTunes σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τα λόγια των τραγουδιών που ακούτε.

Αν ποτέ αναρωτηθήκατε πώς μπορείτε να βλέπετε τους στίχους των τραγουδιών που ακούτε στο iTunes, θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι να το επιτύχετε στις τελευταίες εκδόσεις του iTunes για το macOS ή τα Windows.

Μπορείτε λοιπόν να βάλετε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε στο iTunes και να δείτε τους στίχους με τον τρόπο που εξηγούμε παρακάτω.

Οι τρόποι που θα δείξουμε ισχύουν για κάθε τραγούδι που έχετε στο iTunes που όμως να έχει τα λόγια από πριν συνδεδεμένα με αυτό, κάτι που συμβαίνει, για παράδειγμα, με όλα όσα έχουμε αγορασμένα από το iTunes Store, ή με τραγούδια που έχουμε εισάγει εμείς, αλλά έχουν αναγνωριστεί από το iTunes - οπότε έχει κατεβάσει εξώφυλλα δίσκων κλπ - γιατί υπάρχουν στο Store.

Το ίδιο ισχύει και για τα τραγούδια του Apple Music.

Πώς γίνεται

Υπάρχουν δύο τρόποι, ανάλογα με το παράθυρο του iTunes που έχουμε ανοιχτό. Αν λοιπόν έχετε ανοιχτό το κυρίως παράθυρο του iTunes,

  • Πατήστε το πλήκτρο λίστας (με τις τρεις παράλληλες γραμμές) που είναι δίπλα στο «header» που δείχνει το όνομα του τραγουδιού.
  • Από το αναδυόμενο μενού επιλέξτε «Στίχοι» και θα εμφανιστούν τα λόγια του τραγουδιού.

itunes lyrics 02

 

itunes lyrics 03

  • Αν έχετε ανοιχτό το «mini player» του iTunes,
  • Περάστε τον κέρσορα του ποντικιού για να εμφανιστούν τα διάφορα πλήκτρα.
  • Πατήστε στο μικρό πλήκτρο λίστας και πάλι που είναι κάτω δεξιά στο παράθυρο.
  • Επιλέξτε και πάλι τους «Στίχους» για να δείτε τα λόγια του τραγουδιού.

 

itunes lyrics 04

Μπορείτε να προσθέσετε λόγια ή να επεξεργαστείτε τους στίχους με το να κάνετε «δεξί κλικ» με το ποντίκι σε οποιοδήποτε τραγούδι, να επιλέξετε «Πληροφορίες» από το μενού που θα εμφανιστεί, να επιλέξετε την ετικέτα «Στίχοι» στο παράθυρο που θα εμφανιστεί και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

itunes lyrics 05

Οποιοδήποτε τραγούδι που έχει στίχους θα τους μεταφέρει - μαζί με όλες τις πληροφορίες του - σε κάποια iOS συσκευή, εφόσον μεταφερθεί μέσω iTunes όμως, και θα μπορείτε να τα δείτε κι εκεί.

Στο iOS, στην εφαρμογή «Μουσική» μπορείτε να δείτε τους στίχους πηγαίνοντας στο παράθυρο «Αναπαραγωγή» και σύροντας μέχρι τέρμα κάτω, θα αποκαλυφθεί το κρυμμένο πλήκτρο «Στίχοι» που πατώντας το, θα δείξει τους στίχους.

Δείτε ακόμη: Wondershare Tidy my Music - Review Mac και Windows

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status