iOS 10.2 - Τι αλλαγές περιλαμβάνει η πολυαναμενόμενη επίσημη έκδοση;

iOS 10.2 - Τι αλλαγές περιλαμβάνει η πολυαναμενόμενη επίσημη έκδοση;
ired.gr

Δείτε ποιες αλλαγές, βελτιώσεις και προσθήκες προτείνουμε να αναζητήσετε, μόλις εγκαταστήσετε τη νέα αναβάθμιση. Εμείς συμβουλεύουμε να περιμένετε λίγο.

Σήμερα η Apple διέθεσε στο ευρύ κοινό την πολυαναμενόμενη έκδοση iOS 10.2, τη δεύτερη σημαντική αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος iOS. Η νέα έκδοση έχει δοθεί από τις 31 Οκτωβρίου με επτά διαδοχικές δοκιμαστικές εκδόσεις, σε προγραμματιστές και χρήστες οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δοκιμών της εταιρείας.

Τη νέα αναβάθμιση μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν over-the-air μέσα από τη συσκευή υπό μορφής ενημέρωσης ή μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη την έκδοση από την εφαρμογή iTunes και να τη συγχρονίσετε στη συσκευή σας (προτείνεται).

Ως μία ιδιαίτερης σημασίας ενημέρωση, εισάγει νέα χαρακτηριστικά και μικρο-αλλαγές στην αρχική σχεδίαση του λειτουργικού. Συγκεκριμένα θα βρείτε μία νέα προεγκατεστημένη εφαρμογή TV app, η οποία έχει αναπτυχθεί για να χρησιμεύσει ως ένας νέος τηλεοπτικός οδηγός.

Ο οδηγός αυτός έχει ως στόχο την απλοποίηση της τηλεόρασης βοηθώντας τους χρήστες να αναζητήσουν περιεχόμενο και τηλεοπτικές εκπομπές που θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν. (Μόνο στις Η.Π.Α.)

Μαζί με την εφαρμογή TV η εταιρεία κυκλοφόρησε και την πολυαναμενόμενη ενιαία λειτουργία ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο της καλωδιακής τηλεόρασης εντός των εφαρμογών.

Μια σειρά από νέα emoji περιλαμβάνονται μεταξύ των προσθηκών όπως εικονίδια κλόουν, νέα πρόσωπα, αλεπού, κουκουβάγια, και από τρόφιμα και φρούτα μπέικον, αβοκάντο, πολλά emoji διαφόρων επαγγελμάτων και πολλά άλλα.

Συνολικά αγγίζουν τα 100 νέα εικονίδια, συμπεριλαμβανομένων πολλών επαγγελμάτων ξεχωριστά για θηλυκό και αρσενικό φύλο. Στα υπάρχοντα έχουν γίνει μικρο-επεμβάσεις, προσθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να φαίνονται πιο ρεαλιστικά.

Το λειτουργικό iOS 10.2 περιλαμβάνει νέες ταπετσαρίες, ανανεωμένες επιλογές στην εφαρμογή Μουσικής και στην εφαρμογή της Κάμερας, με μία επιπλέον επιλογή διατήρησης ρυθμίσεων λήψης.

Διαβάστε επίσης: iPhone και εγγύηση συσκευής στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά;

Επίσης έχουν βελτιωθεί οι ταχύτητες στη λήψη πολλαπλών φωτογραφιών καθώς και η ταχύτητα προβολής στις Live Photos. Η ακρίβεια του εντοπισμού παρόμοιων φωτογραφιών ίδιου προσώπου στο άλμπουμ “Άτομα” καθώς και στις ενότητα αναμνήσεις.

Εάν επιθυμείτε να δείτε όλες τις νέες προσθήκες, αλλαγές, βελτιώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Apple.

από DINFUN