Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple Watch 2 Series Διαφημιστικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Apple Watch 2 Series  Διαφημιστικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα!
ired.gr

Η διαφημιστική καμπάνια της Apple για τo Apple Watch Series 2 και τις ποικίλες χρήσεις του, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα!

Πάνω στην ώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, η Apple αυτήν την Παρασκευή, λάνσαρε τέσσερα μικρά διαφημιστικά που παρουσιάζουν τα προνόμια του Apple Watch 2 Series, με χαρακτηριστικά όπως το Apple Pay integration και νέες λειτουργίες όπως το GPS tracking.

Κάθε ένα από τα τέσσερα 10-15 δευτερολέπτων διαφημιστικά, είναι τραβηγμένα σε first person αντίληψη και ξεκινάνε με το άνοιγμα δώρων που περιέχει το καινούργιο Apple Watch Series 2, ενώ παράλληλα στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται το «The Gift of Go».

Apple Watch Series 2 – Go Out

 

 

Στην διαφήμιση, με τίτλο “Go Out” ακούγεται το κομμάτι “Informal Sector Parade” (Thornato Remix) του Filastine και αμέσως δείχνει την αδιαβροχοποίηση και τις ικανότητες ανταλλαγής μηνυμάτων ενώ ο πρωταγωνιστής προσπαθεί – και αποτυγχάνει – να σταματήσει ταξί.

Όπως φαίνεται, βρίσκεται στο δρόμο για ένα ρομαντικό ραντεβού. Ακολουθούμε τον άντρα ενώ τρέχει ταραγμένος μες στην πόλη, σταματώντας μόνο για να αγοράσει ένα μπουκέτο λουλούδια μέσω του Apple Pay. Το διαφημιστικό κλείνει σε ένα “σιωπηλό” ασανσέρ, όπου το Apple Watch θυμίζει στον πρωταγωνιστή να αναπνέει – μέσω της εφαρμογής “Breath” – πριν βρεθεί στον διάδρομο που θα συναντήσει την κοπέλα του.

Apple Watch Series 2 - Go Play

 

 

Στη 2η διαφήμιση, με τίτλο “Go Play”, ακούγεται το κομμάτι “Realligator” του Magnus the Magnus και βλέπουμε μια γυναίκα να ανοίγει ένα Apple Watch πριν φύγει για να παίξει ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γλιστράει και πέφτει στο έδαφος, όπου φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελέγξει την εφαρμογή “Activity” (καθώς της λείπει αντοχή).

Με σιγουριά πως έφτασε τους ημερήσιους στόχους κίνησης και άθλησης, η γυναίκα σηκώνεται, “φορτίζει” τους στόχους στο ρολόι της και βγάζει μια πρωτόγονη κραυγή για να τονίσει την επιτυχία της.

Apple Watch Series 2 – Go Dance

 

 

Η 3η και μικρότερη διαφήμιση με τίτλο “Go Dance”, κρατάει μόνο για 10 δευτερόλεπτα, τα οποία είναι αρκετά για να δείξει μια κοπέλα που ανοίγει την καινούργια της συσκευή, πατάει το Play και ενώ ακούγεται το κομμάτι “Backwardz” της Junglebae, την βλέπουμε να χορεύει σε σχολή χορού μαζί με τους φίλους της.

Apple Watch Series 2 – Go Run

 

 

Η τελευταία διαφήμιση επικεντρώνεται στο Apple Watch Nike +, μια σπέσιαλ έκδοση που προτείνεται σε αθλητές, που παρουσιάζει ένα μοναδικό αθλητικό λουράκι και την εφαρμογή Nike+Run Club. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ξεκινάει και το διαφημιστικό, ρωτώντας «Τρέχουμε σήμερα;». Και φυσικά η απάντηση είναι «ναι».

Το διαφημιστικό κρατάει για 15 δευτερόλεπτα, ονομάζεται “Go Run” και ακούγεται το κομμάτι “Tennies” της Tkay Maidza. Ξεκινάμε ακολουθώντας τον πρωταγωνιστή που φοράει το νέο του ρολόι, τρέχει μέσα στην πόλη, περνάει από στενά, ένα αεροδρόμιο και καταλήγει στο δάσος. Έχει κάνει πάνω από 5χλμ στο τέλος και η διαδρομή που ακολούθησε έχει αποθηκευτεί μέσω του GPS στην εφαρμογή Nike+Run Club.

Η τελευταία σειρά διαφημίσεων της Apple έρχεται να δώσει μια ώθηση στις πωλήσεις της συσκευής, στις επικερδείς εορταστικές μέρες.

από Emma

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status