12 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

12 / 12 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Hidden Objects: Zombies Escape

Hidden Objects: Zombies Escape

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ZOMBIES ESCAPE ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ

Εάν ανήκετε στους fan παιχνιδιών με κρυμμένα αντικείμενα θα σας αρέσει ιδιαίτερα.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Θα πρέπει να αναζητήσετε το σύνολο των στοιχείων τα οποία θα σας οδηγήσουν στα εκκεντρικά ζόμπι. Μπορείτε να αναζητήσετε κρυμμένα αντικείμενα ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, μεγεθύνοντας την οθόνη ή να λάβετε μια υπόδειξη σε σημεία που έχετε κολλήσει. μην πιέζετε βίαια και συχνά την οθόνη, θα σας κοστίσει πόντους και θα αφαιρεθεί η λειτουργία multiplayer. Πέραν του ότι αναζητάτε κρυμμένα αντικείμενα, θα πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε σε γρίφους όπως για παράδειγμα τον εντοπισμό διαφορών μεταξύ εικόνων.

Game Link
PitchFork

PitchFork

Από $2,99 - Δωρεάν

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PITTCHFORK

Είναι για οπαδούς της μουσικής κάθε έιδους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η χρήση της εφαρμογής Pinchfork είναι απλή και εύκολα αντιληπτή. Σας επιτρέπει να επιλέξετε και να παίξετε ο οποιοδήποτε μη - DRM κομμάτι από τη βιβλιοθήκη σας. Στη συνέχετε μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω και προς τα κάτω στην οθόνη για να ρυθμίσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, και την επανάληψη.

Game Link
Unicorn Glitterluck

Unicorn Glitterluck

Από $2,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ενδιαφέρει παιδιά κάτω των 5 ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Glitterluck είναι είναι ένας 3d δρομέας ο οποίος είναι σχεδιασμένος για παιδιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε στην οθόνη για να πηδήξει καθοδηγώντας τον μονόκερο στο μαγικό κάστρο. Στην πορεία μπορείτε να συγκεντρώνετε κοσμήματα και τελειώνοντας το επίπεδο θα κάνετε την καταμέτρηση. Μέσα από το παιχνίδι μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τον μονόκερο.

Game Link
Dream-X

Dream-X

Από $2,99 - Δωρεάν

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Μια τέλεια εφαρμογή η οποία θα σας βοηθήσει να απεικονίσετε τις σκέψεις σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δέν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια ιδέα. Η εφαρμογή Dream-X, θα σας βοηθήσει να την οπτικοποιήσετε. Είστε σε θέση να επιλέξτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά θέματα και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τη χαρτογράφηση. Σημειώστε την βασική ιδέα και στη συνέχεια με διακλαδώσεις, εμβαθύνετε. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο σημείο και στη συνέχεια διατηρώντας πατημένο το δάχτυλό σας στην οθόνη να προσθέσετε παρακλάδια. Κάθε διακλάδωση κωδικοποιείται και με διαφορετικό χρώμα. Μπορεί να συμπεριλάβει φωτογραφία, μήνυμα, μια εργασία, μια υπο-εγρασία και να προστεθεί εικονίδιο. Αλλαγές μπορείτε να κάνετε εύκολα σε όλες τις ιδέες σας, σύροντας απλά στη νέα τοποθεσία. Με την ολοκλήρωση της χαρτογράφησης σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή και να την μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει εκπαιδευτικό video και οδηγίες για να ξεκινήσετε να την χρησιμοποιείτε.

App Link
Solar Walk 2

Solar Walk 2

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SOLAR WALK 2 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Είναι τόσο εκπαιδευτικό όσο και διασκεδαστικό.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Solar Walk 2 ζωντανεύει το ηλιακό μας σύστημα. Είναι σε θέση να σας ταξιδέψει σε όλο το ηλιακό σύστημα αγγίζοντας και μεγεθύνοντας με κοινές χειρονομίες. κάνοντας μεγέθυνση θα επιβραδύνει την κίνησή σας στο διάστημα ενώ η σμίκρυνση θα σας επιταχύνει στο μέλλον. Είστε επίσης σε θέση να μεταβείτε σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ώστε να παρακολουθήσετε την ευθυγράμμιση των πλανητών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει εκπληκτική λεπτομέρεια της ατμόσφαιρας των πλανητών, ηλιακές εκλαμψίες, σέλας και ζώνες αστεροειδών.

App Link