Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 8 - Φήμες αναφέρουν νέα απόχρωση, τι χρώμα άραγε;

iPhone 8 - Φήμες αναφέρουν νέα απόχρωση, τι χρώμα άραγε;
ired.gr

Η τεχνολογική ιστοσελίδα Macotakara έρχεται να μας προσγειώσει από τις προσδοκίες μας για τη νέα συσκευή. Τουλάχιστον αναφέρει πως θα έχουμε νέα απόχρωση.

Τον επόμενο χρόνο φημολογείται πως η Apple έχει ιδιαίτερα μεγάλο έργο, καθώς αναμένεται να κάνει πλήρη επανασχεδιασμό της επερχόμενης έκδοσης iPhone.

Κι ενώ η Apple ετοιμάζεται να κλείσει σημαντικές συμφωνίες με τους προμηθευτές της για εξαρτήματα που θα αποτελούν την ανανεωμένη σε εμφάνιση iPhone συσκευή, μια πρόσφατη αναφορά της τεχνολογικής ιστοσελίδας Macotakara, μας προσγειώνει απότομα εκτιμώντας πως η Apple θα παρουσιάσει μία ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση της τωρινής, σε συσχέτιση με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, το επόμενο έτος.

Η αναφορά κάνει λόγο πως η εταιρεία αναμένεται να κάνει τις συνηθισμένες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων ενός ταχύτερου επεξεργαστή A11 εντός της συσκευής και άλλων μικρο-αλλαγών στο εσωτερικό της συσκευής. Θα διατηρήσει τον ίδιο σχεδιασμό από αλουμίνιο που πρωτοείδαμε στις συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Μία μόνο θα είναι η εξωτερική αλλαγή σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα. Μία νέα απόχρωση. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει μία ακόμη απόχρωση μεταξύ των Space Grey, Jet Black, Gold, Rose Gold, και Silver. Ένα ολοκαίνουριο κατακόκκινο “Red”.

Ήδη αναμένουμε η Apple να διαθέσει 3 διαφορετικές εκδόσεις μέσα στην επόμενη χρονιά, δύο εκ των οποίων θα φέρουν οθόνη LCD 4,7 και 5,5 ιντσών. Η τρίτη έκδοση λέγεται πως θα διαθέτει οθόνη OLED με γυάλινο περίβλημα, ασύρματη φόρτιση και πολλά άλλα.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι, πως προηγούμενες εκθέσεις αναφέρουν πως και οι τρεις συσκευές, θα αποτελούνται από γυαλί και νέο σχεδιασμό. Η νέα αυτή αναφορά έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκθέσεις.

Διαβάστε επίσης: iPhone 8 - Τρία μοντέλα θα μονοπωλήσουν το 2017;

Προτείνουμε να την έχετε σε μία άκρη του μυαλού σας και να μην τη λάβετε σοβαρά υπόψιν, καθώς είμαστε αρκετά μακριά μέχρι η Apple να ανακοινώσει τις νέες συσκευές, τον Σεπτέμβριο του 2017. Θα θέλαμε όμως την άποψή σας για την κόκκινη απόχρωση εάν τελικά συμπεριληφθεί στις αποχρώσεις της επερχόμενης συσκευής iPhone, θα σας ενδιέφερε;

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status