Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 10 - Γρήγορη επανάκληση του τελευταίου αριθμού

iOS 10 -  Γρήγορη επανάκληση του τελευταίου αριθμού
ired.gr

Πώς να ξανακαλέσετε στα γρήγορα τον τελευταίο αριθμό που πήρατε.

Όλοι ξέρουμε ότι το iPhone κρατάει στη μνήμη του όλα τα τηλεφωνικά νούμερα που πήραμε ή μας πήραν και έτσι μπορούμε να καλέσουμε και πάλι κάποιο από αυτά εύκολα βρίσκοντάς στο στις πρόσφατες κλήσεις μας. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος τρόπος για να ξαναπάρουμε τον τελευταίο αριθμό που πήραμε και πολλές φορές μπορεί να είναι και πιο βολικός.

Με αυτό το κόλπο θα δούμε να συμπληρώνεται αυτόματα το νούμερο αυτής της τελευταίας κλήσης ΧΩΡΙΣ όμως να ξεκινήσει η κλήση, κάτι που μπορεί επίσης να μας ενδιαφέρει αν θέλουμε απλά να δούμε τον αριθμό. Και επιπλέον μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στον ίδιο τον αριθμό πριν καλέσουμε.

Το κόλπο επανάκλησης του τελευταίου αριθμού είναι απλό και γρήγορο και γίνεται ως εξής:

  • Ανοίγετε την εφαρμογή του τηλεφώνου και πηγαίνετε στα «Πλήκτρα».
  • Πατάτε το πράσινο «τηλεφωνάκι» κάτω στο κέντρο.
  • Ο τελευταίος αριθμός που καλέσαμε θα εμφανιστεί αμέσως στο πάνω μέρος και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στα ψηφία του, αν το χρειαζόμαστε, και μετά να πατήσουμε και πάλι το πράσινο τηλεφωνάκι για να κληθεί ο αριθμός.

redial 01

Όπως είπαμε, αυτό το κόλπο είναι χρήσιμο επειδή μας εμφανίζει τον τελευταίο αριθμό χωρίς να τον καλέσει. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε αλλαγές σ’ αυτόν, να προσθέσουμε κάποια επέκταση - όπως όταν παίρνουμε σε τηλεφωνικά κέντρα και θέλουμε εσωτερικό νούμερο - ή να κάνουμε μια «ανώνυμη κλήση» (χωρίς να φαίνεται ο αριθμός μας) στο συγκεκριμένο νούμερο.

Επίσης, κάτι ακόμη που είναι χρήσιμο, το τελευταίο νούμερο που κλήθηκε θα εμφανιστεί με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι αν έχουμε αδειάσει το ιστορικό των πρόσφατων κλήσεών μας.

Μπορούμε επίσης να δούμε σε ποιον ανήκει το νούμερο με το να κρατήσουμε πατημένο το δάχτυλό μας πάνω του ώστε να αντιγραφεί και να μπορέσουμε να ψάξουμε γι’ αυτό επικολλώντας το όπου χρειαστεί (π.χ. στις επαφές).

Σε αντίθεση με την επανάκληση που γίνεται από το ιστορικό κλήσεών μας, όπου μόλις αγγίξουμε τον αριθμό αυτός καλείται αυτόματα, το παραπάνω κόλπο μπορεί να μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για πολλούς λόγους.

Δείτε ακόμη: Πώς να πάρετε ένα εσωτερικό νούμερο αυτόματα στο iPhone σας

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status