Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Quick Tip - Ρυθμίστε άμεσα τον χρονοδιακόπτη με τη λειτουργία 3D Touch

Quick Tip -  Ρυθμίστε άμεσα τον χρονοδιακόπτη με τη λειτουργία 3D Touch
ired.gr

 Χάρη στο 3D Touch, μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο, χωρίς να χάνετε ...χρόνο.

Υπάρχουν πολλές φορές που πραγματικά πρέπει να θέσετε ένα χρονόμετρο στο iPhone: ενώ μαγειρεύετε, όταν κάνετε γυμναστική ή αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη μουσική αφού έχετε αποκοιμηθεί. Ευτυχώς, με το iOS 10, πρόκειται για μια πανεύκολη διαδικασία, που γίνεται ακόμη πιο γρήγορη, αν η συσκευή σας διαθέτει το 3D Touch.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη μεταξύ ενός λεπτού έως και μιας ώρας, χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσετε το iPhone. Σε αυτό το κείμενο, θα σας εξηγήσουμε ακριβώς πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο στο iOS 10 με 3D Touch.

Θα γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχει μια συντόμευση της εφαρμογής Ρολόι στο Κέντρο Ελέγχου, η οποία σας επιτρέπει να ανοίξετε τον χρονοδιακόπτη ακόμη και από κλειδωμένη οθόνη. Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone 6s (ή “ανώτερη” συσκευή), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 3D Touch για να ορίσετε ακόμη πιο γρήγορα ένα χρονόμετρο.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πρώτα από όλα, ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου σύροντας προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ακόμη κι όταν είστε σε οθόνη κλειδώματος.
  • Πατήστε με 3D Touch το κουμπί του χρονοδιακόπτη στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει να κάνετε ένα βαθύ πάτημα στη οθόνη, μέχρι να νιώσετε μια δόνηση.
  • Θα εμφανιστούν τέσσερις επιλογές: 1 λεπτό, 5 λεπτά, 20 λεπτά και 1 ώρα. Επιλέξτε αυτό που θέλετε, ορίζοντας συγχρόνως τον χρονοδιακόπτη.
  • Θα επιστρέψετε στην εφαρμογή Ρολόι. Απλώς, πατήστε το Home Button για να επιστρέψετε.
  • Αυτό ήταν. Χωρίς να χάσετε χρόνο, έχετε καθορίσει έναν χρονοδιακόπτη για το iPhone σας στο iOS 10.

3d touch 01

Στο κάτω μέρος του Κέντρου Ελέγχου υπάρχουν κι άλλα τρία εικονίδια που ανταποκρίνονται στο 3D Touch. Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να αντιγράψετε το τελευταίο αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείτε την Αριθμομηχανή ή να τραβήξετε άμεσα μία selfie ή ένα slow motion βίντεο αγγίζοντας με 3D Touch το εικονίδιο της κάμερας.

Διαβάστε επίσης: «iOS tip: Πλήρης πρόσβαση στο iCloud χωρίς την ομώνυμη εφαρμογή»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status