28 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

28 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Playroom

Playroom

Από $2,99 - Δωρεάν

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ιδανικό παιχνίδι για μικρά παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιδί σας είναι σε θέση να διασκεδάσει με ένα αξιολάτρευτο γατάκι που ονομάζεται Max στο playroom. Αποστολή του παιδιού είναι να συμμετέχει στη αναζήτηση διαφόρων παιχνιδιών μνήμης, παζλ, με χρώματα και αριθμούς. Κάθε ένα από τα παιχνίδια μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ξεχωριστά ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Game Mix. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα voice-overs για το σύνολο των απαντήσεων των παιχνιδιών.

Game Link
The Nutcracker Musical Storybook

The Nutcracker Musical Storybook

Από $2,99 - Δωρεάν

ΤΟ NUTCRACKER MUSICAL STORY BOOK ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Είναι για όσους εκτιμούν τα κλασικά βιβλία σε ψηφιακή μορφή.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Nutcracker Musical Story Book είναι η απόλυτη απόλαυση για τις διακοπές σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να εισχωρήσει στην οικογένειά σας ένα διαχρονικό κλασικό βιβλίο. Φορτωμένο με πλούσια έργα τέχνης, ζωγραφισμένα στο χέρι από τη Yoko Tanaka και με συνοδεία μια υπέροχης μουσικής ενορχήστρωσης. Μπορείτε να απολαύσετε τον καρυοθραύστη πρίγκιπα καθώς ταξιδεύει μέσα από 25 κεφάλαια κινουμένων σχεδιών τα οποία μπορούν να μεταδοθούν στην TV σας, μέσω της λειτουργίας Air Play.

Game Link
Cleu

Cleu

Από $0,99 - Δωρεάν

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CLEU

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για χρήστες που επιθυμούν να έχουν προετοιμάσει τη μέρα τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα ξυπνητήρι το οποίο θα σα ξυπνήσει τη σωστή στιγμή έχοντας την καλύτερη δυνατή διάθεση. η κύρια οθόνη του, σας παρέχει την τρέχουσα ώρα, τον καιρό και ολόκληρο το πρόγραμμα ημέρας. Είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στην οθόνη της αφύπνισης σύροντας την οθόνη προς τα επάνω. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλές υπενθυμίσεις με προσαρμοσμένους ήχους και διάρκειες αναβολής. Όταν έρθει η ώρα να να σηκωθείτε θα σας ζητηθεί να ενώσετε τις τελείες για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. η εφαρμογή είναι συμβατή με τον θερμοστάτη της εταιρείας Nest ώστε να τον ρυθμίσετε πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι. Το ίδιο ισχύει και για τον έλεγχο του συστήματος φωτισμού Philips Hue.

App Link
Translator Widget

Translator Widget

Από $1,99 - Δωρεάν

ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ WIDGET.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό εργαλείο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το μόνο που θα χρειαστεί ή να εκκινησετε την πρώτη φορά την εφαρμογή κι αυτό για να επιλέξετε τη γλώσσα μετάφρασης. Στη συνέχεια προσθέστε τη μικρο-εφαρμογή στην οθόνη κλειδώματος. Θα σας επιτρέψει να επικολλήσετε κείμενο στο clipboard και να το μεταφράσετε στη γλώσσα επιλογής σας. Επίσης μπορείτε να αντιγράψετε τη μετάφραση ή να την ακούσετε την προφορά σε οποιαδήποτε γλώσσα.

App Link
Escape from the Pyramid

Escape from the Pyramid

Από $1,99 - Δωρεάν

ΤΑ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα αντανακλαστικά σας;

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι αποδράστε από την πυραμίδα συνδυάζει στοιχεία παζλ και παιχνίδια πλατφόρμας προκειμένου να σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία. Ο χαρακτήρας κινείται μόνος του αλλά είστε σε θέση να επιταχύνετε την κίνησή του κατά μήκος, να κάνετε άλματα και να αλλάξετε κατευθύνσεις. Καθώς κινήστε μπορείτε να συλλέξετε πετράδια χρυσά σκαθάρια, κρυφά βάζα, αποφεύγοντας επικίνδυνα εμπόδια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές πυραμίδες και 45 επίπεδα.

Game Link