Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPad Pro 10,5" - Επέκταση σε νέα διάσταση οθόνης εντός του 2017;

iPad Pro 10,5" - Επέκταση σε νέα διάσταση οθόνης εντός του 2017;
ired.gr

Σύμφωνα με την αναφορά, η κατασκευή του νέου iPad θα ξεκινήσει εντός του 2016. Συνοψίζουμε τα reports για τα νέο iPad.

Η Apple, μπορεί να ισχυρίζεται πως κατά την εορταστική περίοδο οι επίδοξοι πελάτες της έχουν να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων “τελευταίας” τεχνολογίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές.

Παράδειγμα: iPad Pro με επεξεργαστή A9Χ, ενώ το iPhone 7 έχει τον Α10; Ναι, μπορεί το στοιχείο “X” στον Α9Χ να προσδιορίζει περισσότερους πυρήνες γραφικών, αλλά “τελευταία” τεχνολογία, σίγουρα δεν είναι.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7 - Νέα πρωτότυπη απόχρωση “Jet Black”

Τουλάχιστον, φαίνεται ήδη μια κινητικότητα και ελπίζουμε σε ένα ανοιξιάτικο event που θα αναβαθμίσει τη σειρά των iPads:

Μία νέα αναφορά, αυτή τη φορά από πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας της Apple, στην Ταϊβάν, κάνει λόγο για την κυκλοφορία ενός νέου iPad, στις 10,5 ίντσες, το οποίο και θα εστιάζει στην εκπαίδευση και στις επιχειρήσεις. Προβλέπεται να φέρει τον επεξεργαστή Α10Χ και η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα πάντα με την αναφορά, η εταιρεία κατέληξε σε αυτό το μέγεθος οθόνης μετά από έρευνες που έδειξαν πως στα εταιρικά και σχολικά περιβάλλοντα στις Ηνωμένες Πολιτείες προτιμώνται tablets μεγαλύτερων μεγεθών οθόνης. Το iPad των 9,7 ιντσών θεωρείται μικρό, ενώ των 12,9 ιντσών, ακριβό.

Υπήρξαν και άλλες αναφορές σχετικά με την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου τάμπλετ στην “περιοχή” των 10 ιντσών, από την Apple. Λίγες εβδομάδες πριν, η Barclays είχε “προβλέψει” την κυκλοφορία ενός iPad στις 10,9 ίντσες (κάτι που βγάζει μεγαλύτερο νόημα κατά τη γνώμη μου), το οποίο και θα είναι απαλλαγμένο από τα μεγάλα bezels.

Συμπληρωματικά, τον Οκτώβριο, πηγές από την Ιαπωνία ανέφεραν την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός iPad στις 10,1 ίντσες, με διαθεσιμότητα στις αρχές του 2017.

Το report από την Ταϊβάν είναι σε πλήρη “σύμπνοια” με αυτό του γνωστού μας Kuo, ο οποίος τον Αύγουστο είχε προβλέψει ένα νέο iPad στις 10,5 ίντσες.

Για να υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τα προβλήματα όμως παραμένουν:

  • Η Apple “φρόντισε” να μην υπάρχει η επιλογή του τελευταίου της επεξεργαστή (Α10) στις ταμπλέτες της.
  • Το μέγεθος των 10,5 ιντσών είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το τρέχον αντίστοιχο μοντέλο (9,7 ίντσες).

Μπορεί η αγορά των ταμπλετών να παρουσιάζει μια “διόρθωση”, ειδικά μετά τον φρενήρη αρχικό ρυθμό της, όμως η Apple δεν θα πρέπει να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τη σειρά των iPads.

Η σειρά “Pro” ίσως να είναι μία καλή κίνηση από την εταιρεία, αλλά δεν φτάνει. Ο καταναλωτής όταν πληρώνει για “Pro”, πρέπει να παίρνει και το καλύτερο και αυτή τη στιγμή - αλλά και για μήνες ακόμη - ο επεξεργαστής τους είναι “last year”.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status