Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 8 - Φήμες λένε θα φέρει γυάλινο περίβλημα, ιδανικό για ασύρματη φόρτιση

iPhone 8 - Φήμες λένε  θα φέρει γυάλινο περίβλημα, ιδανικό για ασύρματη φόρτιση
ired.gr

iPhone 8: Νέα αναφορά από τον Ming-Chi Kuo κάνει λόγο για γυάλινο περίβλημα και ασύρματη φόρτιση

Ας ξεκινήσουμε με τα δεδομένα. Ο Ming-Chi Kuo της KGI Securities πλέον θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους “πληροφοριοδότες” σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις αλλά και τα επερχόμενα προϊόντα της Apple. Έχει στο “ιστορικό” του πολλές επιτυχείς “προβλέψεις” και σε κάθε νέα του αναφορά εστιάζουν όλοι οι ειδικοί για την πιο έγκαιρη πληροφόρησή τους.

Διαβάστε επίσης: Refurbished - Όλες οι πληροφορίες περί Ανακατασκευασμένων iPhone

Σύμφωνα λοιπόν με τον Kuo, η Apple προτίθεται στα επόμενα μοντέλα της να ενσωματώσει ένα πλήρως γυάλινο περίβλημα, με σκοπό να υποστηριχθεί καλύτερα το νέο σύστημα ασύρματης φόρτισης, το οποίο και θα κατασκευάζει αποκλειστικά η Pegatron.

Η αναφορά κάνει λόγο για μία μετάβαση από το μέταλλο στο γυαλί (πάντα ως προς το περίβλημα) η οποία αποτελεί και το “κλειδί” για την υιοθέτηση ή μη, της ασύρματης φόρτισης.

Ενώ υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης στην αγορά οι οποίες “λειτουργούν” σε συσκευές με μεταλλικό περίβλημα, ζητήματα σχετικά με την ασύρματη συχνότητα λειτουργίας και τις ιδιότητες των μετάλλων, περιορίζουν την πραγματική, τελική ταχύτητα φόρτισης.

Προσθέστε σε αυτό και τη θέληση του Jony Ive να παρουσιάσει ένα εντελώς ανασχεδιασμένο iPhone το οποίο θα δείχνει σαν ένα κομμάτι γυαλί (οι φήμες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο το επιδιώκει επί σειρά ετών) και μάλλον τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ βρίσκονται μπροστά μας.

“Πιστεύουμε πως ένας από τους λόγους που τα νέα iPhones θα ‘περάσουν' από το μεταλλικό, στο γυάλινο περίβλημα, είναι η καλύτερη υποστήριξη της ασύρματης φόρτισης.Προκειμένου να διασφαλιστεί μία εξαιρετική απόδοση, εκτιμάμε πως οι προμηθευτές θα ετοιμάσουν δοκιμαστικά modules, ούτως ώστε τα tests να είναι εξαντλητικά και εν γένει αποτελεσματικά. Αναμένουμε η Pegatron να είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής, λόγω όγκου εργασίας των ανταγωνιστών - προμηθευτών.”

Αν και είναι λίγο νωρίς για τις φήμες ως προς το επερχόμενο iPhone, η εγκυρότητα των αναλυτών αλλά και η ποσότητα των αναφορών μας κάνει να πιστεύουμε πως πλέον θα έχουμε από νωρίς μια “καθαρή” εικόνα για τα επετειακά iPhones του 2018, όπως και αν αυτά τελικά ονομαστούν.

Φυσικά, η ομάδα του ired θα καλύψει όλες τα νέα reports που θα εμφανιστούν από έγκυρες πηγές.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status