iPhone διλήμματα - 5 λόγοι για να διαλέξετε το 7 Plus αντί τo 7

iPhone διλήμματα - 5 λόγοι για να διαλέξετε το 7 Plus αντί τo 7
ired.gr

Πέρα από τις 5,5 ίντσες του, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που το iPhone 7 Plus αξίζει την προσοχή σας.

Αν και οι δυο νέες συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν ήρθαν με εντυπωσιακές αλλαγές από τους προκατόχους τους, υπάρχουν πολλοί fans που ήδη τις αγόρασαν ή σκοπεύουν να τις αγοράσουν.

Αν έχετε πάρει ήδη την απόφαση να κάνετε δικό σας το καινούριο iPhone, θα αναρωτιέστε ποια από τις δυο συσκευές είναι κατάλληλη για εσάς. Το μικρότερο iPhone 7 ή το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus;

Κατά τη γνώμη μας, υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί λόγοι που η τελική σας απόφαση θα πρέπει να είναι το iPhone 7 Plus. Και εξηγούμαστε:

Μεγαλύτερη Full HD οθόνη

iphone7 vs 01

Με ένα iPhone 7 Plus, τα πάντα είναι μεγαλύτερα, από μια περιήγηση στο internet έως την παρακολούθηση ενός video. Το iPhone 7 Plus διαθέτει οθόνη Full HD 5,5 ιντσών, με 401 πυκνότητα pixels. Τα κείμενα και οι εικόνες είναι πιο ευκρινείς και υπάρχει άφθονος χώρος στην οθόνη για περισσότερες εφαρμογές στην Αρχική Σελίδα.

Μεγαλύτερη μνήμη 3GB

Η Apple δεν αναφέρει ποτέ τη μνήμη για τα iPhone και τα iPad. Το νέο iPhone 7 Plus έρχεται με 3GB μνήμη RAM. Είναι το περισσότερο που έχει εμφανιστεί ποτέ σε συσκευή iOS, εκτός από το περσινό iPad Pro 12,9 ιντσών.

Landscape mode

iphone7 vs 02

Με την 5,5 ιντσών οθόνη του iPhone 7 Plus, μπορείτε να κάνετε όλες τις εργασίες σας σε landscape mode: μουσική, μηνύματα, παιχνίδια, sites. Μάλιστα, κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως το Mail, το Ημερολόγιο ή οι Ρυθμίσεις προσφέρουν διάταξη σε δύο παράθυρα, για μια πιο γρήγορη εμπειρία. Αντίθετα, η οθόνη του iPhone 7 λειτουργεί μόνο με κατακόρυφο προσανατολισμό.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το iPhone 7 Plus προσφέρει επιπλέον 50% ισχύ εξαιτίας της 2.190 mAh μπαταρίας του. Φυσικά την έχει ανάγκη για να χειριστεί μια μεγαλύτερη και υψηλότερης ανάλυσης οθόνη και να εξασφαλίσει άμεσες ενημερώσεις λογισμικού. Το νέο iPhone 7 Plus σας επιτρέπει αυτονομία μπαταρίας για μια ολόκληρη μέρα, με συνετή χρήση, κερδίζοντας κάθε άλλο iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ.

Σύστημα διπλής κάμερας

Με το iPhone 7 Plus, η Apple εισήγαγε για πρώτη φορά ένα σύστημα διπλής κάμερας. Περιλαμβάνει μια κάμερα που έχει έναν τυπικό ευρυγώνιο φακό και άλλη μία που χρησιμεύει ως τηλεφακός με 2x zoom, ακόμη και σε λειτουργία video.

Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι δυο από τα πιο επιθυμητά smartphones στην αγορά και η επιλογή είναι στο χέρι σας. Ωστόσο, με τις πέντε παραπάνω αναφορές μας, πιστεύουμε ότι το Plus τείνει να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν έχετε ήδη κάποια από τις δύο συσκευές, μοιραστείτε την εμπειρία σας μέχρι τώρα, γράφοντας κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης: «6 χαρακτηριστικά που θα σας λείψουν από τη μετάβαση από iOS σε Android»

Από mirelen