22 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

22 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Platforms Unlimited

Platforms Unlimited

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΤΑΣ, PLATFORMS UNLIMITED

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό one-button arcade παιχνίδι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Αγγίξτε Στην οθόνη τον μπλε χαρακτήρα για να ξεκινήσει η ολίσθηση στην πίστα. Για να εκτελέσετε ένα στιγμιαίο άλμα, πιέστε στιγμιαία την οθόνη της συσκευής σας ή κρατήστε παρατεταμένα το δάχτυλό σας για να πηδήσετε σε μεγαλύτερη απόσταση. Κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγετε του κόκκινους εχθρούς και συλλέξτε νομίσματα για να κερδίστε θέσεις στους σκόρερ. Το παιχνίδι διαθέτει αρκετά επίπεδα για να κερδίσετε μία θέση στο βάθρο καθώς και υποστήριξη Game Center.

Game Link
Tiny Dentist Christmas

Tiny Dentist Christmas

Από $1,99 - Δωρεάν

Ο TINY DENTIST CHRISTMAS ΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα μικρά παιδιά απασχολημένο στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Περιλαμβάνει ένα τεράστιο αριθμό από πολύχρωμους χαρακτήρες που έχουν ανάγκη από κάποια σοβαρή οδοντιατρική βοήθεια. Το παιδί σας μπορεί να μετακινεί το κάτω μέρος της οθόνης και να έχει πρόσβαση στα οδοντιατρικά εργαλεία που χρειάζεται. Για παράδειγμα έχει πρόσβαση στον απορροφητήρα υγρών, σε βούρτσα, χλώριο, ακτίνες Χ-ray και άλλα. Μπορεί επίσης να συλλάβει φωτογραφίες των ασθενών του κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία και να τις διαμοιράσει στο διαδίκτυο.

Game Link
Highlights Monster Day

Highlights Monster Day

Από $2,99 - Δωρεάν

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ

Είναι κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Highlights Monster Day θα διδάξει στο παιδί σας τη φιλία με την εξερεύνηση του κόσμου γύρω του. είναι σε θέση να επιλέξουν μεταξύ πέντε φιλικών τεράτων και να τα καθοδηγήσουν στην καθημερινότητά τους. Το παιδί σας θα είναι επιφορτισμένο, με την παροχή βοήθειας όπως το βούρτσισμα των δοντιών του χαρακτήρα που θα αναλάβει, να φάει πρωινό, να ετοιμάσει τις εργασίες για το σχολείο να πλυθεί και πολλά άλλα.

Game Link
Smart PDF Scanner

Smart PDF Scanner

Από $4,99 - Δωρεάν

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΝ ΣΑΡΩΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SMART PDF SCANNER

Ιδανικό για επαγγελματίες και όποιον χρήστη επιθυμεί να μετατρέπει φυσικά έγγραφα σε ψηφιακά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Smart PDF Scanner είναι πραγματικά χρήσιμο, για όλες τις ανάγκες σάρωσης. Με ισχυρή σύλληψη και απόδοση σαρώνει πεντακάθαρα κάθε φορά. Είναι σε θέσει να ανιχνεύσει αυτόματα τις άκρες του εγγράφου σας και σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τις παραμέτρους χειροκίνητα, αν χρειαστεί. Η εφαμρογή Smart pdf scanner χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα σήμανσης, που σας επιτρέπει να χρωματίσετε τις κατηγορίες και να ταξινομήσετε τις σαρώσεις σας. Κάθε ψηφιακό έγγραφο είναι δυνατό να διαμοιραστεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, AiDrop καθώς και να την ανεβάσετε σε cloud υπηρεσίες.

App Link
Network Utility Pro

Network Utility Pro

Από $0,99 - Δωρεάν

ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ NETWORK UTILITY

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται με τον τομέα της πληροφορικής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα βοηθητικό πρόγραμμα δικτύου το οποίο είναι σε θέση να εμφανίσει όλες τις πληροφορίες για το συνδεδεμένο δίκτυο σας. Στις πληροφορίες συμπεριλαμβάνονται εσωτερική και εξωτερική IP, το όνομα δικτύου, μάσκα υποδικτύου καθώς και DNS addresses. Με ένα άγγιγμα μπορείτε να κάνετε ping σε ένα τομέα, διερεύνηση Whois server, και να αξιοποιήσετε το NSLookup. Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες, μπορείτε να τις αντιγράψετε στο πρόχειρο.

App Link