Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple - Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών σε συσκευές iPhone 6s

Apple - Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών σε συσκευές iPhone 6s
ired.gr

Εάν ανήκετε στους άτυχους κατόχους iPhone 6s με πρόβλημα στη μπαταρία, η τύχη σας χαμογέλασε. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Apple αποφάσισε να σκύψει πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι συσκευών της και ειδικά με τη μπαταρία. Μετά την έναρξη προγράμματος επισκευής συσκευών εδώ και 2 εβδομάδες με το αποκαλούμενο "touch disease”, πρόβλημα οθόνης, χθες ανακοινώθηκε μία νέα πρωτοβουλία, με την οποία η εταιρεία επιδιώκει να αποκαταστήσει προβληματική παρτίδα συσκευών iPhone 6s, οι οποίες κλείνουν αναπάντεχα, λόγω προβλημάτων στη μπαταρία.

Μέσω της ιστοσελίδας της, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το νέο αυτό πρόγραμμα, στοχεύει σε έναν πολύ μικρό αριθμό μονάδων iPhone 6s, το οποίο ενδέχεται να παρουσιάσει απροσδόκητες διακοπές λειτουργίας λόγω εμφανών προβλημάτων μπαταρίας.

H Apple έσπευσε να διευκρινίσει δε, πως το πρόβλημα που συσχετίζεται με το αναπάντεχο κλείσιμο, δεν παρουσιάζει κάποιον κίνδυνο - όπως στις πρόσφατες ανακλίσεις των συσκευών Samsung.

Να θυμίσουμε πως ο Κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας δέχθηκε μεγάλο πλήγμα, όταν προβληματικά εξαρτήματα της μπαταρίας, στη συσκευή ναυαρχίδα της εταιρείας Samsung Galaxy Note 7, προκαλούσαν εκρήξεις σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Η Samsung εγκατέλειψε τις πωλήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος, ανακαλώντας όλες τις προβληματικές συσκευές. Ακόμη και στις μονάδες που δόθηκαν ως αντικατάσταση το πρόβλημα συνεχίζονταν, με αποτέλεσμα η εταιρεία να διακόψει εντελώς την παραγωγή και κυκλοφορία της.

Διαβάστε: Η Samsung κάνει ανάκληση παγκοσμίως όλα τα Galaxy Note 7

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία Apple, το ελάττωμα που παρουσιάστηκε σε συσκευές iPhone 6s, άφορα παραγωγή μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2015. Όπως και σε όλα τα προηγούμενα προγράμματα αντικατάστασης, οι κάτοχοι οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει αναπάντεχες διακοπές λειτουργίας στη συσκευή τους, μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα της εταιρείας ή εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών για έλεγχο.

Τα καταστήματα θα κάνουν τη σχετική διασταύρωση βάσει του σειριακού αριθμού με τη βάση δεδομένων της Apple κι αν η συσκευή σας συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα, θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας της. Το πρόγραμμα είναι ικανό να καλύψει συσκευές που θα παρουσιάσουν πρόβλημα, έως και 3 χρόνια μετά την πρώτη ενεργοποίησή τους.

Εάν έχετε ήδη προβεί λόγω των προβλημάτων αυτών σε αντικατάσταση μπαταρίας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη και να σας επιστραφούν τα χρήματα.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης από την Apple έρχεται ως απάντηση της καταγγελίας του συνδέσμου Καταναλωτών στην Κίνα, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην οποία ζητούσε να διερευνηθούν καταγγελίες καταναλωτών για αναπάντεχες διακοπές λειτουργίας και σε αρκετές περιπτώσεις, μόνιμες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το πρόγραμμα αυτό θα έχει παγκόσμια εμβέλεια.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status