18 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

18 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Toca Hair Salon

Toca Hair Salon

Από $2,99 - Δωρεάν

ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ TOCK HAIR SALON

Είναι η ιδανική εφαρμογή για να ανακαλύψετε τη δημιουργική πλευρά του παιδιού σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Κοιτάξτε αυτά τα μαλλιά. Το παιχνίδι Tock Hair Salon επιτρέπει στο παιδί σας να επιλέξει μεταξύ έξι αξιολάτρευτων χαρακτήρων και να τους δώσει νέα εμφάνιση. Στα εργαλεία του θα βρει σαμπουάν, παιδικές χτένες, ψαλίδια και βαφές μαλλιών για να κάνει τους χαρακτήρες να αντιδράσουν με αστείες γκριμάτσες και ήχους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μηχανές και εργαλεία δημιουργίας 12 βαφές μαλλιών, διάφορα άλλα αξεσουάρ και τη δυνατότητα λήψης στιγμιοτύπων των δημιουργιών τους.

Game Link
Audio Spectrum

Audio Spectrum

Από $2,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ AUDIO SPECTRUM ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ FFT ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Ιδανική εφαρμογή για μουσικούς.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Audio Spectrum analyser είναι ένας αναλυτής φάσματος FFT σε πραγματικό χρόνο Σας παρέχει μία οπτική αναπαράσταση του τι ακούτε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει τους χρόνους απόκρισης ενός οργάνου ή να αναλύσει διάφορους ήχους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τρεις ρυθμούς δειγματοληψίας για να επιλέξετε την ικανότητα μεγέθυνσης και διαγραμμάτων και τη δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων. Υποστηρίζονται επίσης εξωτερικά μικρόφωνα και συνιστώνται για καλύτερα αποτελέσματα.

App Link
Mic'd

Mic'd

Από $1,99 - Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MIC'D

Εάν έχετε Apple Watch, ακόμη καλύτερα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Mic'd είναι όμορφη και απλή. η σχεδίασή της αποτελείται από ένα μεγάλο κόκκινο πλήκτρο στο κέντρο της οθόνης το οποίο όταν αξιοποιηθεί θα ξεκινήσει την εγγραφή ήχου και στο δεύτερο άγγιγμα, θα τη σταματήσει. Σύρετε προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εγγραφές σας, να τις αναπαράγετε ή να τις διαμοιράσετε. Η εφαρμογή είναι σε θέση να θυμάται τις τελευταίες αναπαραγωγές. Εάν έχετε ένα Apple Watch θα είστε σε θέση να καταγράψετε και να αναπαράγετε ήχο απευθείας από τον καρπό σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει υποστήριξη 3D Touch.

App Link
Tayasui Sketches Pro

Tayasui Sketches Pro

Από $4,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TAYASUI SKETCHES

Είναι για χρήστες που αγαπούν τα σκίτσα και ιδιαίτερα εντυπωσιακό στους κατόχους ευαίσθητου stylus.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή συνθέτει έντεχνα την απλότητα και την ισχύ ενός τέλειου καμβά. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία από δημιουργικά εργαλεία τέχνης συμπεριλαμβανομένων στυλό μελάνης, ακουαρέλα, ακρυλικές βούρτσες, πιστόλι, και παστέλ. Τα στυλό και τα πινέλα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Αυτό που πραγματικά κάνει την εφαρμογή Tayiasui Sketches να ξεχωρίζει, είναι η υποστήριξη γραφίδας. Επιτρέπει σε οποιονδήποτε κάτοχο, Wacom, Hex, Adonit, Pencil by 53 και Pogo Connect stylus να προσθέσετε πινελιές που αλλάζουν γωνία και πλάτος, σύμφωνα με την πίεση που τους ασκείτε.

App Link
English Spanish Dictionary - General

English Spanish Dictionary - General

Από $9,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΓΓΛΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ

Ιδανική εφαρμογή για εκπαιδευτικούς η για οποιονδήποτε άλλον ασχολείται συνεχώς με τις γλώσσες αγγλικών και ισπανικών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Το αγγλο-ισπανικό λεξικό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Είστε σε θέση να εισάγετε μία λέξη στα αγγλικά ή τα ισπανικά για να σας επιστρέψει μετάφραση, προφορά, ορισμούς και παραδείγματα από φράσεις που την εμπεριέχουν. Οι λέξεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως αγαπημένες για γρήγορη πρόσβαση κι όλα τα δεδομένα σας μπορείτε να τα συγχρονίσετε με την υπηρεσία Dropbox. H εφαρμογή περιλαμβάνει ένα αδιανόητο αριθμό με πάνω από 718.000 εγγραφές, 524.000 μεταφράσεις, 558.000 συνώνυμα, 98.000 ορισμούς και 40.000 παραδείγματα. Όλα αυτά διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή χωρίς σύνδεση.

App Link