17 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

17 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

My Very Own Alphabet App

My Very Own Alphabet App

Από $0,99 - Δωρεάν

Ο ANGUS ΘΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ

Είναι ιδανική εφαρμογή για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε την πλήρη έκδοση εντελώς δωρεάν. Απλά δημιουργήστε ένα προφίλ και σύρετε έως ότου συμπληρώσετε πέντε γράμματα. Θα δείτε στη συνέχεια ένα πλήκτρο ξεκλειδώματος της πλήρης έκδοσης. Αγγίξτε το κι επιβεβαιώστε την ενέργεια σας αυτή. Ο Angus θα παραλάβει το παιδί σας και θα το μεταφέρει σε ένα ταξίδι μέσα από την αλφάβητο. Πιέστε το κεφάλι του Angus για να ακούσετε το όνομα του και στην κοιλιά του για να ακούσετε τον ήχο του γράμματος με αυστραλιανή προφορά. Είστε επίσης σε θέση να ηχογραφήσετε δικού σας ήχους και να τους προσαρμόσετε στις φωτογραφίες έτσι ώστε η εμπειρία να γίνει εντελώς προσωπική.

Game Link
iExit Interstate Exit Guide

iExit Interstate Exit Guide

Από $0,99 - Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ IEXIT ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ.

Θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε ποια σημεία μιας διαδρομής έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε.

Γιατί σας τη συστήνουμε;

Μία εφαρμογή GPS αναμένεται να σας δείξει το δρόμο για τον προορισμό σας, αλλά η εφαρμογή iExit θα εμφανίσεις τις επιχειρήσεις και τους σταθμούς ανάπαυσης, ξενοδοχεία και πολλά άλλα σημεία ενδιαφέροντος σε μία περιοχή. Είστε σε θέση να δείτε τα δεδομένα σε μορφή λίστας ή στο χάρτη. Εάν θέλετε να προγραμματίσετε με ακρίβεια ένα προσεχές ταξίδι σας, μπορείτε να το κάνετε μέσα από την εφαρμογή. Το iExit θα σας επιτρέπει να αναζητήσετε τις αγαπημένες σας επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

App Link
Orca Puzzles for Kids Jigsaw Wonder Edition

Orca Puzzles for Kids Jigsaw Wonder Edition

Από $2,99 - Δωρεάν

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ PUZZLE ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΑΛΑΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Τοποθετήστε μαζί μερικά εντυπωσιακά φυσικά puzzle

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ενώστε τα κομμάτια προκειμένου να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή εικόνα. Τα παιδιά σας δεν θα είναι σε θέση να αντισταθούν σε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι. Κάθε ένα από τα 30 puzzle διαθέτει μια εκπληκτική φωτογραφία της όρκας και περιμένει να την ανακατασκευάσετε. Το puzzle μπορεί να χωρίστε το λιγότερο σε 4 κομμάτια και το περισσότερο σε 24. Είστε επίσης σε θέση να επιλέξτε εάν θέλετε ή όχι έγχρωμο περίγραμμα στο φόντο ως υπόδειξη τοποθέτησης των κομματιών. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Game Link
NoLocation - Remove exif data from photos

NoLocation - Remove exif data from photos

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ NOLOCATION

Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για όσους χρήστες προτιμούν να διατηρούν τις τοποθεσίες τους ιδιωτικές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Αφαιρέστε δεδομένα τοποθεσίας EXIF από τις φωτογραφίες σας, εύκολα και γρήγορα. Τα δεδομένα μπορεί να αφαιρεθούν από τις φωτογραφίες που θα συλλάβετε μέσα από την εφαρμογή ή από φωτογραφίες που θα εισάγετε από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Να έχετε στα υπόψιν πως η εφαρμογή NoLocation δεν αντικαθιστά την αρχική φωτογραφία. Δημιουργεί ένα αντίγραφο της φωτογραφίας, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα ανεπιθύμητα δεδομένα τοποθεσίας EXIF.

App Link
Tunable: Tuner, Metronome, and Recorder

Tunable: Tuner, Metronome, and Recorder

Από $2,99 - Δωρεάν

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ NODEBEAT

ιδανικό για χρήστες που ενδιαφέρονται να διατηρήσουν σε ρυθμό τη ζωή τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή παρέχει άμεση οπτική ανάδραση η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε μουσικό. Όπως σημειώνεται θα σας βοηθήσει πως να διατηρήσετε σταθερό τον ρυθμό σας. όσο πιο ίσια είναι η γραμμή τόσο πιο συνεπής είστε. Η εφαρμογή Tunable περιλαμβάνει επίσης chord generator, metronome, υποστήριξη AirPlay και την ικανότητα καταγραφής των εξασκήσεων και των επιδόσεων σας.

App Link