Εκτύπωση αυτής της σελίδας

7 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

7 / 11 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

War of Eclipse

War of Eclipse

από $0,99 > Δωρεάν

ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ROLE-PLAYING ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το παιχνίδι War of Eclipse είναι ιδανικό για τους λάτρεις ρετρό γραφικών και πλοκής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι War of Eclipse είναι πραγματικά προκλητικά ρετρό. Τα έντονα γραφικά pixel κυριαρχούν σε όλη την οθόνη και ο χειρισμός του είναι αρκετά δύσκολος. Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ 7 ισχυρών θωρηκτών το καθένα από τα οποία μπορεί να προσαρμοστεί ποικιλοτρόπως. Απομακρύνετε όλους τους ξένους εισβολείς για να επιτύχετε το σκοπό σας. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 35 τύπους εχθρού για να αντισταθείτε, εξοπλισμό και 7 διαφορετικές καταλήξεις για να ανακαλύψετε.

Game Link
God of Blades

God of Blades

Από $2,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ IPHONE / IPAD ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 - ACTION TOUCH ARCADE

Είναι για οπαδούς Endless παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο νεκρός βασιλιάς, ξύπνησε. Ας υποθέσουμε πως ο ρόλος σας ως πολεμιστής είναι να υπερασπιστείτε τον πλανήτη από τους εισβολείς. Τρέξτε στο σκοτάδι και με το κοφτερό σπαθί σας δώστε ισχυρά χτυπήματα. κάνοντας διαφορετικές χειρονομίες θα έχετε και διαφορετικές μεθόδους επίθεσης. Ο συγχρονισμός είναι ο μεγάλος σας σύμμαχος. Εάν χρειάζεστε και ρυθμό, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς αναλαμβάνει να σας τον δώσει το επικό soundtrack. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 10 διαφορετικά επίπεδα και λειτουργία endless και πάρα πολλά όπλα για εσάς.

Game Link
World Time Clock Widget

World Time Clock Widget

από $0,99 - Δωρεάν

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WORLD TIME CLOCK WIDGET

Είναι εξαιρετική για χρήστες που βρίσκονται σε διαφορετική ζώνη ώρας από την οικογένειά τους ή τους φίλους τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είτε ταξιδεύετε συχνά ανά τον κόσμο είτε εργάζεστε εξ αποστάσεως, η εφαρμογή World Time Clock Widget θα σας εξασφαλίσει την ακριβή ώρα. Ξεκινήστε προσθέτοντας τοποθεσίες η χώρες στην εφαρμογή. Έχετε τη δυνατότητα να εναλλάσσετε 12ωρη με 24ωρη απεικόνιση ώρας και να ταξινομήσετε κατά προτεραιότητα τις τοποθεσίες που ενδιαφέρεστε. Στη συνέχεια σύρετε προς τα κάτω την οθόνη για να προσθέσετε μικρο-εφαρμογή στην οθόνη κλειδώματος. Τελειώσατε.

App Link
Later - Create Quick Reminders With Presets

Later - Create Quick Reminders With Presets

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΟΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LATER

Θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με την εφαρμογή Later δεν χάνετε τον χρόνο σας με περιττές ρυθμίσεις και λειτουργίες. Στοχεύει μόνο στη δημιουργία υπομνήσεων. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα τίτλο σε μία υπενθύμιση. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε έναν προκαθορισμένο χρόνο, όπως για παράδειγμα "Πρωί" ή "Απόγευμα" κι έχετε τελειώσει. Είστε σε θέση να προσαρμόσετε τις χρονικές προεπιλογές, ώστε να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να αναβάλετε υπενθυμίσεις ή να τις συγχρονίσετε με τα υπόλοιπα προϊόντα Apple.

App Link
Svep - phaser, flanger, chorus

Svep - phaser, flanger, chorus

Από $2,99 - Δωρεάν

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SVEP

Ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με τη μουσική.

Γιατί σας το προτείνουμε;

H εφαρμογή Svep αναπτύχθηκε από μουσικούς για μουσικούς. Ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε φίλτρα διαμόρφωσης με ένα άγγιγμα. Συνδέστε την συσκευή σας και παίξτε. Τρεις επιλογές έρχονται ενσωματωμένες αν και μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε νέες δικές σας. η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με GarageBand ή άλλες συμβατές με ήχο εφαρμογές.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status