iPhone 8 - Εκπληκτικό concept που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους

iPhone 8 - Εκπληκτικό concept που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους
ired.gr

 Άρχισαν τα όργανα, εχχμμμμ συγνώμη, τα concepts για το iPhone 8.

Αν είστε ανάμεσα στα εκατομμύρια των ανθρώπων που πήραν πρόσφατα το νέο iPhone 7 ή το iPhone 7 Plus, τότε θα απολαμβάνετε τη νέα σας συσκευή και δεν θα τη χορταίνετε! Τα νέα iPhones έχουν βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι τα πιο γρήγορα και ισχυρά smartphones, η οθόνη είναι εκπληκτική, ακόμη και η διάρκεια της μπαταρίας έχει βελτιωθεί.

Φυσικά, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας, βρίσκεται το επόμενο iPhone. Και όχι μόνο το δικό μας.

Η Apple ήδη ετοιμάζεται αλλά κρατάει ως εφτασφράγιστο μυστικό κάθε νέο της πλάνο. Αλλά, υπάρχουν και οι designers που οραματίζονται τις νέες συσκευές. Πολλές φορές, δημιουργούν concepts με βάση τις φήμες ενώ άλλες φορές αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη να δημιουργήσει.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, ούτως ή άλλως. Πρόκειται για μια ματιά από την κλειδαρότρυπα για αυτό που μας περιμένει του χρόνου.

Νέο concept

Αυτή τη φορά, ένας digital artist από τη Λετονία δημιούργησε αυτό το concept video για το iPhone 8, βασισμένο σε ό,τι έχουμε ακούσει ήδη για το πώς θα είναι το iPhone της δεκαετίας. Το βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube πριν από περίπου έναν μήνα, προβάλλει μια φορητή συσκευή με γυάλινη πρόσοψη, κυρτή οθόνη και χωρίς Home Button.

Δείτε το εδώ

 

Ο ίδιος καλλιτέχνης ανέβασε επίσης μερικές επιπλέον φωτογραφίες στο Twitter με τη δική του αντίληψη για την επόμενη συσκευή, η οποία, σύμφωνα με φήμες, θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη, 4,7, 5 και 5,5 ίντσες.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας

Δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση από την Apple για το πώς θα είναι το επόμενο iPhone, ούτε για το πώς θα ονομάζεται. Όμως, όλοι αναμένουμε σημαντικές αλλαγές, τουλάχιστον σε σύγκριση με το παρελθόν, επειδή πρόκειται για την επέτειο των δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone.

Θα παρακολουθούμε με προσοχή όλες τις φήμες, τις διαρροές αλλά και τα υπέροχα concepts που θα φυτρώνουν σαν μανιτάρια τους επόμενους μήνες και θα σας τα παρουσιάζουμε.

Από mirelen