Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple Music - Έρχεται μείωση της τιμής των συνδρομών;

Apple Music - Έρχεται μείωση της τιμής των συνδρομών;
ired.gr

Πιθανή πλέον η μείωση των τιμών για την υπηρεσία Apple Music

Ίσως και να μη δίναμε σημασία σε αυτή την πληροφορία, καθώς δεκάδες αντίστοιχες κάνουν την εμφάνισή τους καθημερινά, αν οι “πηγές” δεν ήταν πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με την Apple για την υπηρεσία της, Apple Music.

Οι πηγές αυτές αναφέρουν πως η Apple προτίθεται να μειώσει τις συνδρομές για τα πακέτα υπηρεσιών της στο Apple Music.

Για την ατομική συνδρομή, το κόστος από τα $9.99 αναμένεται να “πέσει” στα $7.99, ενώ στα οικογενειακά πακέτα η τιμή μπορεί να υποχωρήσει από τα $14.99 στα $12.99

apple music 01

Αν και η αναφορά κάνει λόγο για τις τιμές σε δολάρια, μπορούμε να υποθέσουμε πως οι μειώσεις θα είναι αντίστοιχες και σε ευρώ, αν και, η Apple δείχνει να τηρεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από χώρα σε χώρα. Ίσως βέβαια και οι μειώσεις αυτές να αποτυπώνουν και να ενσωματώνουν την πορεία του “σκληρού” πλέον δολαρίου, κυρίως ως προς το ευρώ.

Οι νέες αυτές τιμές θα μπορούσαν να ισχύσουν από την φετινή εορταστική περίοδο. Το Digital Music News ισχυρίζεται πως η μείωση των τιμών θα μπορούσε να γίνει μέσω ενός “γιορτινού εκπτωτικού λανσαρίσματος”.

Οι νέες μειωμένες τιμές μάλλον αναδιαμορφώνονται για να βοηθήσουν την Apple να ανταγωνιστεί τη νέα, αντίστοιχη υπηρεσία της Amazon, η οποία κοστίζει $7.99 ανά μήνα.

Το Digital Music News έχει επανειλημμένως δημοσιεύσει προβλέψεις σχετικά με την υπηρεσία iTunes, κυρίως προς την κατεύθυνση της κατάργησης των κλασικών, downloads ως τρόπο προμήθειας / ακρόασης μουσικής. Ενώ η Apple τον Μάιο είχε αρνηθεί αυτό το ενδεχόμενο, οι ιθύνοντες του site επιμένουν πως αυτή η αλλαγή μπορεί να αργήσει, αλλά θα γίνει.

Διαβάστε επίσης: Πως να αναπαράγετε εκτός σύνδεσης μουσική, από την υπηρεσία Apple Music 

Εξάλλου, το streaming φαίνεται να κερδίζει το παιχνίδι και στο (μεσοπρόθεσμο) μέλλον είναι πιθανό να αποτελεί και τον μοναδικό τρόπο (ψηφιακής) νόμιμης προμήθειας αλλά και ακρόασης μουσικής.

από Comball

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status