Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple Mac Event - Παρακολουθήστε το την Πέμπτη σε ζωντανή σύνδεση

Apple Mac Event - Παρακολουθήστε το την Πέμπτη σε ζωντανή σύνδεση
ired.gr

 Θα σας ενδιέφερε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή της εκδήλωσης; Πληροφορίες εντός.

Η Apple ετοιμάζει μια ειδική εκδήλωση για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στην οποία αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο MacBook Pro, ένα νέο Mac Pro, ένα νέο iMac Pro και ένα νέο iPad Pro mini.

Πώς θα παρακολουθήσετε την εκδήλωση

Μια ζωντανή ροή του Apple event θα είναι διαθέσιμη στο site  στις 8 ώρα Ελλάδος.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε:

  • στο Safari 6.0.5+ στο iPhone, iPad, iPod με iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση
  • στο Safari 6.0.5+ σε Mac με OS Mac X 10.8.5 ή νεότερη έκδοση
  • στο πρόγραμμα περιήγησης Edge σε έναν υπολογιστή με Windows 10
  • σε δεύτερης, τρίτης ή τέταρτης γενιάς Apple TV με την προϋπόθεση ότι διαθέτει το λειτουργικό σύστημα TV OS 6.2 ή νεότερη έκδοση

Από ό,τι αντιλαμβάνεστε, δεν απαιτείται να είναι κάποιος χρήστης συσκευής Apple για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, αλλά θα υπάρχει πρόσβαση ακόμη και μέσω ενός PC ή λάπτοπ με το Microsoft Edge. Αυτοί που μένουν «απ’ έξω», είναι οι Android users, αλλά να υποθέσουμε ότι δεν θα ενδιαφέρονται και πάρα πολύ να παρακολουθήσουν live το Mac event.

(Η παράλειψη των Android συσκευών και η «εύνοια» των Apple users οφείλεται στην τεχνολογία streaming της Apple, την Apple HTTP Live Streaming (HLS), η οποία είναι πλήρως συμβατή με συσκευές iOS και Mac αλλά δεν έχει ομαλή υποστήριξη σε άλλες συσκευές. Σε Android είναι εντελώς μη λειτουργική.)

Παρολαυτά, αν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν σας καλύπτει ή δεν θα είστε διαθέσιμοι εκείνη την ώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αμέσως μετά την παρουσίαση του event, θα αναρτηθεί σχετικό κείμενο στο blog μας με όλες τις ανακοινώσεις της Apple. Μπορείτε να το αναζητήσετε στη σελίδα μας 

Hello Again

mac event 01

Το «σύνθημα» της πρόσκλησης ήταν το Hello again, ένας προφανές κλείσιμο του ματιού για τα Mac, αφού η Apple εισήγαγε αρχικά αυτές τις συσκευές με ένα «hello» το 1984.

Το event αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. Φυσικά, εκτός από τα αναμενόμενα Mac, υπάρχει πάντα χώρος για εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης: «Apple Mac Event – τι άλλο να περιμένουμε, εκτός από τα νέα Mac;»

Η τελευταία φορά που η Apple διοργάνωσε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο ήταν το 2014, όταν παρουσίασε το iPad Air και το νεότερο iMac. Το περσινό iPad Pro 9,7 ιντσών και το επανασχεδιασμένο MacBook παρουσιάστηκαν τον Μάρτιο.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status