Εκτύπωση αυτής της σελίδας

macOS Sierra 10.12.1 - Έρχεται με διορθώσεις και βελτιώσεις της νέας έκδοσης

macOS Sierra 10.12.1 - Έρχεται με διορθώσεις και βελτιώσεις της νέας έκδοσης
ired.gr

Εγκαταστήστε σήμερα κιόλας την νέα έκδοση λογισμικού για υπολογιστές Mac. Έρχεται με πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

H Apple κυκλοφόρησε την πρώτη ενημέρωση του λογισμικού macOS Sierra 10.12.1 από την επίσημη διάθεσή του, στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις - 5 τον αριθμό - είχαν δοθεί για έλεγχο στους προγραμματιστές, πριν την χθεσινή επίσημη διάθεση.

Τη νέα αναβάθμιση μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε δωρεάν, από τη στιγμή που έχετε αναβαθμίσει στο λογισμικό macOS Sierra. Εννοείται πως εάν δεν το έχετε πράξει έως τώρα, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε την νέα έκδοση από το Mac App Store και να επωφεληθείτε των νέων χαρακτηριστικών.

Το νέο λογισμικό δεν έχει εξωτερικές αλλαγές, αλλά εστιάζεται στην αντιμετώπιση προβλημάτων που είχαν προκύψει από την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος. Στα νέα χαρακτηριστικά έχουν συμπεριληφθεί η υποστήριξη φωτογραφιών πορτρέτου, χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων εκδόσεων iPhone 7 Plus, το οποίο προστέθηκε στην τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού iOS 10.1, καθώς και λειτουργίες που συμπεριλαμβάνονται στα νέα μοντέλα MacBook Pro, τα οποία αναμένουμε σύντομα. Ας δούμε μερικές από τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην νέα σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού macOS Sierra:

  • Προσθήκη έξυπνου άλμπουμ για τη λήψη φωτογραφιών των iPhone 7 Pus με εφέ βάθους.
  • Βελτίωση συμβατότητας με την σουίτα Microsoft Office κατά τη χρήση των φακέλων iCloud εγγράφων και επιφάνειας εργασίας.
  • Διορθώνει το πρόβλημα το οποίο απέτρεπε την ενημέρωση των λογαριασμών Microsoft Exchange.
  • Διορθώνει ζητήματα του χαρακτηριστικού “Ενιαίο Clipboard” όπου μερικές φορές δεν γινόταν σωστά η επικόλληση.
  • Βελτιώνει το χαρακτηριστικό Auto Unlock με τη wearable συσκευή Apple Watch.
  • Βελτιώνει επίσης την αξιοπιστία και τη σταθερότητα της εφαρμογής Safari.

Η Apple φαίνεται να προχώρησε στην αναβάθμιση αυτή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου να σταλεί και στους συνεργάτες της εφοδιαστικής αλυσίδας, και να εγκατασταθεί στα νέα μηχανήματα. Τα νέα μοντέλα MacBook Pro, θα μπορούσαν να είναι έτοιμα προς πώληση, το συντομότερο την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε πως το λογισμικό macOS Sierra είναι μια σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών Mac, η οποία εισήγαγε την υποστήριξη από την εικονική βοηθό Siri, την αντιγραφή / επικόλληση μεταξύ συσκευών, νέα εργαλεία βελτιστοποίησης αποθήκευσης, αυτόματο ξεκλείδωμα του υπολογιστή μέσω του Apple Watch και πολλά ακόμη μικρότερης σημασίας χαρακτηριστικά.

Αναζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού macOS Sierra, εδώ:

macOS Sierra - Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε γι’ αυτό

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status