Εκτύπωση αυτής της σελίδας

25 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

25 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Aureus

Aureus

Από $1,99 > Δωρεάν

ΤΑΙΡΙΑΞΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AUREUS

Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να εξασκήσει δεξιότητες απομνημόνευσης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ρίξτε μία προσεκτική ματιά στον πίνακα ενώ φωτίζεται γιατί τα φώτα θα κλείσουν. Θα πρέπει στη συνέχεια να ταιριάξετε τα στοιχεία για να δημιουργήσουν ηλεκτρικές κενώσεις που θα φωτίσουν για λίγο τον πίνακα για να αποσυντεθούν τα στοιχεία και να δημιουργήσουν χρυσό. Ενώ ο πίνακας φωτίζεται για λίγο από την προηγούμενη επιτυχία θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρείτε τα στοιχεία που βρίσκονται ευθυγραμμισμένα. Εάν δεν προλάβετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις υποδείξεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες, για να αναβαθμίσετε το χρυσό, για τα επιτεύγματα σας και λειτουργία Game Center.

Game Link
ReliCam

ReliCam

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ RELICAM

Ιδανική για iPhoneographers που επιθυμούν να προσαρμόσουν τις λήψεις τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή ReliCam σας επιτρέπει να συλλάβετε τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες. Σας παρέχει χειροκίνητο έλεγχο εστίασης, ISO, ταχύτητα κλείστρου, και ζουμ. Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να ρυθμίσετε κάθε παράμετρο ή την ένταση. Η εφαρμογή ReliCam προσφέρει επίσης άμεση αποθήκευση των λήψεων, στη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας.

App Link
Thyra - The Minimal Photo Editor

Thyra - The Minimal Photo Editor

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ THYRA

Ο απλός σχεδιασμός της σας βοηθά να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Ο διακριτικός σχεδιασμός στην εφαρμογή Thyra παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα ισχυρά χαρακτηριστικά της. Περιλαμβάνει 16 επαγγελματικές ρυθμίσεις προσαρμογής 50 μοναδικά φίλτρα, καμπύλες RGB, 34 bokeh εφέ φωτισμού, 52 εφέ mirror, 23 ημίτονα φίλτρα, 11 προεπιλογές αποκοπής, και έναν αναλυτή εικόνας. Η εφαρμογή Thyra μπορεί να διατηρήσει όλες σας τις επεξεργασίες ώστε να είστε σε θέση να επιστρέψετε σε μία από αυτές. Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας και να πάρετε μία προεπισκόπηση του αποτελέσματος.

App Link
Audio Notebook

Audio Notebook

Από $4,99 > Δωρεάν

ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Ή ΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ IPAD ΣΑΣ

Κατάλληλη για φοιτητές επαγγελματίες οι οποίοι δυσκολεύονται να συμμετέχουν και ταυτόχρονα να κρατούν σημειώσεις.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Audio Notebook είναι σε θέση να καταγράψει τις σημαντικές συζητήσεις σας κατά τη διάρκεια ενός meeting. Μόλις δημιουργήσετε μία νέα σημείωση μπορείτε να δώσετε έναν τίτλο και να τις προσθέσετε χρώμα. Στη συνέχεια αγγίξτε το πλήκτρο εγγραφής και ξεκινήσετε. Η εφαρμογή διαθέτει μία μεγάλη και ευανάγνωστη γραμματοσειρά καθώς και αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο. Γι' αυτό και κατατάσσεται σε μία από τις καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων. Είστε σε θέση να κρατήσετε σημειώσεις με κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Κατά την αναπαραγωγή ήχου είστε σε θέση να αναζητήσετε και να επιλέξετε διάφορες ταχύτητες. Η εφαρμογή περιλαμβάνει απεριόριστη εγγραφή ήχου, προσαρμόσιμες κατηγορίες την ικανότητα να φιλτράρει σημειώσεις ή να διαμοιράσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status