Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Το πλήκτρο αφετηρίας έπαψε να ανταποκρίνεται;

iPhone 7 - Το πλήκτρο αφετηρίας έπαψε να ανταποκρίνεται;
ired.gr

Το νέο σας iPhone 7 λειτουργεί απροβλημάτιστα έως τώρα. Τι γίνεται στην περίπτωση όμως που πάψει να ανταποκρίνεται το πλήκτρο αφετηρίας;

Kάτοχοι συσκευών iPhone 7 ανακάλυψαν ψηφιακό πλήκτρο αφετηρίας στην οθόνη του iPhone - όπως στο λειτουργικό Android - σε περίπτωση που το νέο taptic engine πλήκτρο πάψει να ανταποκρίνεται.

Συγκεκριμένα μέλος της κοινότητας MacRumors παρατήρησε το χαρακτηριστικό αυτό, ύστερα από αδυναμία χρήσης του φυσικού πλήκτρου. Η αδυναμία ανταπόκρισης οφειλόταν καθαρά σε τεχνικό πρόβλημα.

Κλείνοντας και ανοίγοντας τη συσκευή τον υποδέχθηκε το παρακάτω μήνυμα που ούτε λίγο ούτε πολύ του έλεγε πως το πλήκτρο αφετηρίας χρειάζεται επισκευή, εμφανίζοντάς του ένα εικονικό πλήκτρο εντός της οθόνης.

"The Home Button May Need Service”

home 01

Το μήνυμα εξαφανίστηκε μετά την επανεκκίνηση και η συσκευή άρχισε να δονείται 3-4 φορές στη σειρά σε κάθε άγγιγμα του πλήκτρου. Έως τώρα όλες οι συσκευές iPhone ήταν εξοπλισμένες με ένα φυσικό πλήκτρο.

Για τους κατασκευαστές Android συσκευών, υπάρχει ένα δίλημμα εδώ για το αν θα πρέπει να αφαιρέσουν το φυσικό πλήκτρο στις συσκευές τους, έτσι ώστε να μειώσουν όσο το δυνατόν τα bezels, προσφέροντας περισσότερη απτική ανάδραση.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Προσθέστε εφέ πλήρους οθόνης στα μηνύματά σας

Η Apple από την άλλη φημολογείται πως θα στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση μέσα στο επόμενο έτος, όταν θα παρουσιάσει τη νέα της συσκευή, η οποία εικάζεται πως θα είναι εξοπλισμένη με μία οθόνη OLED από άκρη σε άκρη.

Η πρόκληση εδώ είναι η ενσωμάτωση της FaceTime κάμερας και των αισθητήρων εντός της οθόνης. Η εταιρεία έχει καταθέσει αίτηση για κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, πάνω σε αυτή την τεχνολογία. Λίγη υπομονή και θα γνωρίζουμε καλύτερα από πρώτο χέρι.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status