Avast Photo Space - «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τις φωτογραφίες»

Avast Photo Space - «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τις φωτογραφίες»
ired.gr

 Με το Avast Photo Space, θα αποθηκεύετε 7 φορές περισσότερες φωτογραφίες στο iPhone, χωρίς να χάσετε τα πρωτότυπα.

Μπορεί όταν ακούτε Avast να σας έρχεται στο νου το πρόγραμμα antivirus αλλά πρόσφατα ή ίδια εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για το iOS που βοηθά στην απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου όταν ο χρήστης διαθέτει πολλές φωτογραφίες.

Πρόκειται για το Avast Photo Space και έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αυξήσει το χώρο αποθήκευσης των φωτογραφιών του iPhone επί 7 φορές.

Η βασική ιδέα έχει ως εξής: οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται την αρχική φωτογραφία με πλήρη ανάλυση να είναι αποθηκευμένη και άμεσα προσβάσιμη στο iPhone, μια μικρή έκδοση θα αρκούσε. Έτσι, το Avast Photo Space συρρικνώνει τις φωτογραφίες και τις αποθηκεύει σε μια μικρότερη, βελτιστοποιημένη version. Mέσω αυτής της διαδικασίας, κάθε 7 GB των φωτογραφιών συρρικνώνονται σε 1 GB.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ίδια η εταιρεία, οι περισσότεροι από τους μισούς χρήστες iOS διαθέτουν 16GB διαθέσιμα στις συσκευές τους, τα οποία είναι εύκολο να καταναλωθούν από φωτογραφίες και εφαρμογές. Με το Avast Photo Space, ο χρήστης μπορεί να απελευθερώσει χώρο, χωρίς να χρειάζεται να αγωνιά για το ποιες φωτογραφίες να σβήσει και ποιες να κρατήσει.

Διαβάστε επίσης: «iOS 10 – Γνωρίζετε πώς να στείλετε χειρόγραφα μηνύματα;»

Το app, όμως, πάει και ένα βήμα παρακάτω: μπορεί να συνδεθεί με ένα λογαριασμό αποθήκευσης όπως το Google Drive ή το Dropbox. Τα πρωτότυπα αρχεία φωτογραφιών συγχρονίζονται αυτόματα με το λογαριασμό επιλογής, ώστε οι υψηλής ανάλυσης εικόνες να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες. Στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλες υπηρεσίες cloud στην εφαρμογή.

ΕΙΚΟΝΑ 1

Η εφαρμογή διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη φωτογραφική κάμερα ώστε η λήψη και η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας να γίνει ακόμη πιο ομαλά.

Έτσι, αν εμφανίζονται συνεχώς ειδοποιήσεις ότι έχετε «ξεμείνει» από χώρο αποθήκευσης, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο Avast Photo Space και να δοκιμάσετε μια νέα λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης των εικόνων σας.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store.

Από mirelen