14 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

14 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Pose & Draw Dinosaurs

Pose & Draw Dinosaurs

Από $1,99 - Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ POSE AND DRAW DINOSAURS

Αφορά παιδιά ή και όσους κρύβετε ένα παιδί μέσα σας.

Γιατί σας τη προτείνουμε;

Η εφαρμογή περιλαμβάνει 40 διαφορετικές εκδοσεις δεινοσαύρων για να μάθετε πως μπορείτε να ζωγραφίζετε Τυραννόσαυρους, Στεγόσαυρους, Τρικεράτοπς και Βελοσιράπτορες. Κάθε μάθημα συμπεριλαμβάνει βήμα βήμα οδηγίες για να στήσετε το δεινόσαυρό σας όπως εσείς θέλετε και από όποια οπτική γωνία. Είστε σε θέση επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μαθήματα ως σημεία αναφοράς. Ανοίξτε την εφαρμογή και μοιραστείτε τη με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ζωγραφικής επιθυμείτε ή κάνετε λήψη των βημάτων στη βιβλιοθήκη σας.

App Link
Kamisado

Kamisado

Από $2,99 - ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Το παιχνίδι Kamisado είναι για οπαδούς της σκακιέρας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε έναν από τους πύργους σας στο μέρος του αντιπάλου. Για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει από την πρώτη κίνηση να επιλέξετε έναν πύργο και να τον μετακινήσετε προς τα εμπρός ή διαγώνια. Στη συνέχεια θα πρέπει να μετακινείτε τους πύργους ίδιου χρώματος. Το παιχνίδι περιλαμβάνει λειτουργία local και multiplayer online σε 5 επίπεδα δυσκολίας.

Game Link
OrasisHD

OrasisHD

Από $1,99 - Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ORASIS

Είναι ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο για κάθε iPhoneographer.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να εισάγετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας ή να κάνετε λήψη νέας μέσα από την εφαρμογή. Στη συνέχεια η εφαρμογή θα ενισχύσει αυτόματα τη φωτογραφία, εκτός εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε εσείς στις ρυθμίσεις αποκτώντας νέα βελτιωμένη εμφάνιση. Στο τέλος τις επεξεργασμένες φωτογραφίες θα πρέπει να φαίνονται όπως ακριβώς θα ήθελαν τα μάτια σας να τη δούνε. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει 14 προεπιλογές και τη δυνατότητα να διαμοιράσετε τις δημιουργίες σας μέσω email, Facebook ή Twitter.

App Link
Cinderly SuperEmojis

Cinderly SuperEmojis

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CINDERLY SUPEREMOJIS.

Είναι μία συλλογή με αυτοκόλλητα από τον 21ο αιώνα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή SuperEmojis είναι ωφέλιμη για τα μάτια. Περιλαμβάνει 38 περίεργα αυτοκόλλητα τα μισά εκ των οποίων είναι κινούμενα. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από γοργόνες έως τάκος και σακουλάκι με με πατατάκια. Κατεβάσετε τα αυτοκόλλητα Cinderly SuperEmojis κι αρχίστε να τα διαδίδετε με τα μηνύματά σας.

App Link
Interlocked

Interlocked

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INTERLOCKED

Είναι μία εξαιρετική σπαζοκεφαλιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε puzzle παρουσιάζει και μία σύμπλεξη δομών και έργο σας είναι να κάνετε αποσυμφόρηση το γρηγορότερο. Είστε σε θέση να περιστρέψετε τη δομή σύροντας τα block και να αλληλεπιδράσετε με αυτά προκειμένου να λύσετε τα puzzle. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 5 επίπεδα με 45 συνολικά σπαζοκεφαλιές, και τα ρεκόρ καταγράφονται στο Game Center.

Game Link