Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Πώς μπορείτε να κάνετε λήψη στιγμιοτύπου οθόνης (Screenshot)

iPhone 7 - Πώς μπορείτε να κάνετε λήψη στιγμιοτύπου οθόνης (Screenshot)
ired.gr

Αλήθεια πως μπορείτε να κάνετε λήψη στιγμιοτύπου με ένα ολοκαίνουριο iPhone 7; Για δείτε!

Πώς θα μπορούσατε να κάνετε λήψη ενός στιγμιοτύπου, στο νέο σας iPhone 7; Πιστέψτε μας, πολύ εύκολα. Η παραδοσιακή μέθοδος για να κάνετε λήψη ενός στιγμιοτύπου της οθόνης σε οποιαδήποτε iOS συσκευή, είναι η ταυτόχρονη πίεση των πλήκτρων Αφετηρίας και Ενεργοποίησης.

Όμως στο iPhone 7, λίγα πράγματα λειτουργούν παραδοσιακά, καθώς το φυσικό πλήκτρο αφετηρίας έχει αντικατασταθεί με εικονικό νέας τεχνολογίας Taptic engine.

Άρα, μήπως έχει αλλάξει και ο τρόπος απαθανάτισης οθόνης στο νέο iPhone 7, όπως και η επιβολή επανεκκίνησης; (Force restart);

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 - Επιβολή επανεκκίνησης (Force restart) στις νέες συσκευές

Λήψη στιγμιοτύπου οθόνης σε iPhone 7 / iPhone 7 Plus

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή από την οποία επιθυμείτε να κάνετε λήψη στιγμιοτύπου και κατευθυνθείτε ακριβώς στο σημείο λήψης.
  2. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ενεργοποίησης στη δεξιά πλευρά της συσκευής και πιέστε το εικονικό πλήκτρο Αφετηρίας την ίδια στιγμή. (Η ενέργεια αυτή θα αποκλείσει την πιθανότητα ενεργοποίησης της εικονικής βοηθού Siri αυθαίρετα, στην προσπάθειά σας να λάβετε στιγμιότυπο).
  3. Η οθόνη σας θα λάμψει στιγμιαία και θα ακούσετε τον ήχο κλείστρου της κάμερας. Το στιγμιότυπο θα αποθηκευτεί στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας ή στη βιβλιοθήκη φωτό iCloud, εάν είναι ενεργοποιημένη.
  4. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες
  5. Κάνετε κύλιση της σελίδας προς τα κάτω για να εντοπίσετε το στιγμιότυπο/α που μόλις λάβατε.
  6. Επιλέξτε να το προβάλλετε, να το επεξεργαστείτε ή να το μοιραστείτε με άλλους χρήστες.
  7. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να αγγίξετε το εικονίδιο της κάμερας σε εφαρμογές όπως, Μηνύματα και Ηλεκτρονική αλληλογραφία για να εισάγετε το στιγμιότυπο σε μηνύματα κειμένου ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

screenshot 01

Σας υποδείξαμε με ποιο τρόπο μπορείτε να απαθανατίσετε την οθόνη της συσκευής σας iPhone 7 και να αποθηκεύσετε το στιγμιότυπό στην βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Εάν παρόλα αυτά υπάρχουν απορίες ενημερώστε μας στα σχόλια. Η συντακτική ομάδα του ired μπορεί να σας δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status