10 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

10 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Princess Games Activity Puzzle

Princess Games Activity Puzzle

Από $2,99 - Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PUZZLE

Είναι ιδανικό για παιδιά από δύο έως πέντε ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα πάντα δωρεάν. Αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο "Unlock" στην κύρια οθόνη και να εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό πρόσβασης ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόθεσή σας. Όλα τα puzzle τωρινά ή μελλοντικά θα είναι διαθέσιμα στο παιδί σας χωρίς χρέωση. Κάθε εικόνα διαθέτει εγκοπές για να καθοδηγήσει το παιδί σας να συμπληρώσει τα κομμάτια που απαιτούνται. Μόλις το παιδί σας τοποθετήσει τα κομμάτια θα εμφανιστούν νέα. Η εφαρμογές συμπεριλαμβάνει αξιολάτρευτους χαρακτήρες και ήχους καθώς και εννέα διαφορετικές εικόνες.

Game Link
Data Widget

Data Widget

Από $1,99 - Δωρεάν

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DATA WIDGET

Είναι για εκείνους που ανησυχούν πάντα για να μην ξεπεράσουν το όριο των δεδομένων τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Data Widget είναι τόσο απλή αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ανοίξτε την εφαρμογή, ορίστε ημερομηνία έναρξης και λήξης και καταγράψτε την υπάρχουσα χρήση. Σύρετε προς τα κάτω την οθόνη για να εμφανιστεί το Κέντρο Γνωστοποιήσεων και προσθέστε τη μικρο εφαρμογή αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο "Επεξεργασία" στο τέλος της σελίδας. Στη συνέχεια κάθε φορά που επιθυμείτε να ελέγξετε τη χρήση δε δεμένων σε πραγματικό χρόνο, σύρετε απλά την οθόνη προς τα κάτω. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξτε τη χρήση και μέσω της συσκευής καρπού Apple Watch.

App Link
Week Cal Widget for iOS calendar

Week Cal Widget for iOS calendar

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ

Είναι για εκείνους που αναζητούν νέους τρόπους για να εξοικονομήσουν χρόνο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Week Widget δεν είναι μία τυπική εφαρμογή ημερολογίου ούτε σε σχεδίαση ούτε σε μορφή. Συνδέεται με την προεγκατεστημένη εφαρμογή, προκειμένου να προβάλει ως Widget τα επικείμενα ραντεβού σας. Ξεκινώντας την εφαρμογή θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εμφάνιση και το περιεχόμενο της. Η εφαρμογή Week Widget, περιλαμβάνει timeline, εβδομάδας και την ικανότητα να μετακινηθείτε από μέρα σε μέρα και εβδομάδα.

App Link
Runtastic Mountain Bike

Runtastic Mountain Bike

Από $4,99 - Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ

Εάν αναζητείτε μονοπάτια στο βουνό, έχετε την κατάλληλη εφαρμογή στη συσκευή σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Runtastic Mountain Bike Pro's εμφανίζει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Δεν θα βρείτε πιο ακριβή εφαρμογή τοποθεσίας στο App Store. Είναι σε θέση να καταγράψει τη διάρκεια του ταξιδιού σας, την απόσταση, το υψόμετρο και τις θερμίδες που καίγονται. Εάν ο περίπατος σας γίνεται σε περιοχή με ελλιπή κάλυψη κινητού δικτύου, μπορεί να επιλέξετε τη λήψη δεδομένων χαρτών για προβολή χωρίς σύνδεση. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ακόμη στοιχεία όπως τον καιρό, υποστήριξη smartwatch Pebbie, ανίχνευση φωνής κι αυτόματη ανίχνευση στάσης.

App Link
Hacker Pack - Coding & Nerd Stickers

Hacker Pack - Coding & Nerd Stickers

Από $0,99 - Δωρεάν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HACKER PACK

Είναι για χρήστες με λειτουργικό iOS 10 που επιθυμούν να προσθέσουν αυτοκόλλητα στη συλλογή τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η συλλογή Hacker Pack είναι για το nerd που κρύβετε μέσα σας. Σας παρέχει πρόσβαση σε 24 αυτοκόλλητα με θέμα τον προγραμματισμό, με λογότυπα και χρώματα. Κατεβάστε τη και ξεκινήστε τις αποστολές των αυτοκόλλητων μέσω των μηνυμάτων σας.

App Link