Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS 10 - Έχετε ανακαλύψει το νέο πληκτρολόγιο με αμέτρητα Emoji icons;

iOS 10 - Έχετε ανακαλύψει το νέο πληκτρολόγιο με αμέτρητα Emoji icons;
ired.gr

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα Emoji στο iOS 10.

Η πρόσβαση στα νέα emoji του iOS 10 γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως προηγουμένως. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληκτρολόγιο. Αν το πληκτρολόγιο Emoji δεν βρίσκεται στη λίστα σας, μπορείτε να το προσθέσετε.

Στη συνέχεια, κάθε φορά που εμφανίζεται το πληκτρολόγιο, αναζητήστε το εικονίδιο με την υδρόγειο σφαίρα στην κάτω αριστερή γωνία και πατήστε το μέχρι να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο Emoji. Πατήστε και πάλι την υδρόγειο, όταν θέλετε να επιστρέψετε στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο.

Τι άλλαξε

Τώρα μπορείτε να στείλετε emojis χωρίς το μπλε φόντο στο iMessage.

emoji 01

Ήρθε η ισότητα των δύο φύλων. Έως σήμερα, το κυρίαρχο φύλο ήταν το ανδρικό, ενώ τώρα προστέθηκαν και γυναικείες εκδόσεις για την ποδηλασία, την κολύμβηση, την άρση βαρών, το γκολφ αλλά και γενικές αντιδράσεις.

Επίσης, υπάρχουν δέκα νέοι συνδυασμοί για οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων των μονογονεϊκών, με άντρα ή γυναίκα και ένα ή δύο παιδιά.

emoji 02

Κάθε φορά που πληκτρολογείτε στα αγγλικά μια λέξη που υπάρχει και σε emoji, το πληκτρολόγιο σας το προτείνει αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα αυτό που ψάχνετε και να διανθίζετε τα μηνύματά σας με αστείες εικόνες.

emoji 03

Μπορείτε να στείλετε emojis σε μεγαλύτερο μέγεθος. Απλώς επιλέξτε από 1 έως 3 και μη τα συνοδεύσετε με κείμενο. Αν βάλετε περισσότερα ή γράψετε κάτι μαζί, θα επανέλθουν στο κανονικό τους μέγεθος.

emoji 04

Συνολικά, προστέθηκαν 72 νέα emojis. Οι πιο αμφιλεγόμενες αλλαγές ήταν η αντικατάσταση του όπλου με ένα νεροπίστολο και η προσθήκη της σημαίας με το ουράνιο τόξο της κοινότητας LGBT.

emoji 05

Μαζί με όλες τις αλλαγές στα Μηνύματα, η ανταλλαγή iMessage έγινε ένας πραγματικά διασκεδαστικός τρόπος επικοινωνίας. Δοκιμάστε να στείλετε emojis με εφέ μπαλόνια ή πυροτεχνήματα και θα το διαπιστώσετε.

Διαβάστε επίσης: «Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η ανασχεδιασμένη εφαρμογή Μηνύματα (Video)»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status