Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μην αγοράσετε iPhone 7, αν δεν ρωτήσετε τον διευθυντή σας

Μην αγοράσετε iPhone 7, αν δεν ρωτήσετε τον διευθυντή σας
ired.gr

 «Πήρες iPhone 7; Απολύεσαι! » Μια εταιρεία ζήτησε από τους υπαλλήλους που κατέχουν ένα iPhone 7 ...να παραιτηθούν.

Από ό,τι φαίνεται κάποιοι θα φοβηθούν να πάνε στο γραφείο με το ολοκαίνουριο iPhone 7 τους. Ο λόγος; Μια συγκεκριμένη εταιρεία στην Κίνα απειλεί να λάβει μέτρα εις βάρος των εργαζομένων της που θα αποφασίσουν να αγοράσουν το τελευταίο smartphone της Apple.

Η Nanyang Yongkang Medicine Company έστειλε ένα σημείωμα στο προσωπικό αναφέροντας ρητά ότι τους απαγορεύει να αγοράσουν το iPhone 7 ή το iPhone 7 Plus. Όσοι αγνοήσουν την οδηγία, θα πρέπει απλώς να παραιτηθούν, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο έχει κοινοποιηθεί εκτενώς στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: «Η Apple έχασε τη μάχη για το “iPhone” στην Κίνα»

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα τέτοιου είδους ακραία μηνύματα να είναι ψεύτικα ή να έχουν παρερμηνευθεί αλλά από ό,τι όλα δείχνουν η εταιρεία έχει επαληθεύσει την ύπαρξη του σημειώματος.

Ένα τοπικό ειδησεογραφικό site επικοινώνησε με την εταιρία και ανέφερε ότι το υπόμνημα ήρθε από τον πρόεδρο αλλά δεν ήταν ένας πόλεμος ενάντια στο iPhone συγκεκριμένα. Το σκεπτικό ήταν «ξοδέψτε χρόνο και χρήμα για την οικογένεια, όχι για ένα ακριβό smartphone». Ωστόσο, κανείς δεν έχει ακόμη παραιτηθεί ή απολυθεί επειδή διαθέτει το iPhone 7.

Και ένα νοσοκομείο στην Κίνα έχει επίσης μια αντίθετη στο iPhone στάση, απαγορεύοντας στο προσωπικό να αγοράσει το iPhone 7. Αν και αυτή τη φορά δεν υπάρχουν απειλές για την δουλειά του καθενός, υπονοείται ότι μπορεί να χάσουν τις μισθολογικές αυξήσεις και να μειώσουν το κύρος τους γενικά, σε περίπτωση που εμφανίζονται με ένα iPhone 7 στο χέρι.

Με την αυστηρή της στάση, η διεύθυνση του νοσοκομείου ήθελε να στιγματίσει την κίνηση ενός υπαλλήλου να διαθέσει τρεις μισθούς του για να αγοράσει το iPhone 7. Και σε αυτή την περίπτωση, το θέμα δεν είναι το ίδιο το iPhone αλλά το κόστος του.

Η τιμή του iPhone 7 ξεκινά από τα 800 δολάρια ενώ του iPhone 7 Plus από 960 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: «iPhone από Κίνα, πολύ καλό για να είναι αληθινό;»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status