Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

4 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Tower of Fortune

Tower of Fortune

Από $0,99 > Δωρεάν

RETRO-STYLE RPG ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Είναι για οπαδούς των παιχνιδιών RPG που αρέσκονται στο είδους one-button game play.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Παίξτε ως βετεράνος ήρωας ο οποίος αναγκάζεται να αρπάξει το σπαθί του όταν η κόρη του απαγάγεται από άγνωστες δυνάμεις. γυρίστε τον τροχό της μάχης και κερδίστε χρυσό και ειδικά αντικείμενα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 39 διαφορετικούς εχθρούς, 37 είδη εξοπλισμού, 39 επίπεδα 12 αναζητήσεις και 3 διαφορετικά αποτελέσματα.

Game Link
King of Math 2

King of Math 2

Από $2,99 - Δωρεάν

ΓΙΝΕΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ιδανικό για γονείς και δασκάλους απευθυνόμενους σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα από τα 6 avatars και το επίπεδο που επιθυμείτε ώστε ο χαρακτήρας σας να απαντά σε μαθηματικά προβλήματα, γρήγορα και σωστά. Κάθε πρόβλημα παρουσιάζεται σε ξεχωριστή σελίδα και περιλαμβάνει μέχρι 4 απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, επιτρέποντάς σας τη σωστή επιλογή. Στο τέλος κάθε γύρου θα σημειωθεί και θα δοθεί η βαθμολογία η οποία μπορεί να συγκριθεί με παίκτες από όλον τον κόσμο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 125 επίπεδα για να απολαύσετε.

Game Link
10K Runner

10K Runner

Από $3,99 - Δωρεάν

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ ΣΤΑ 10Κ GO ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ FITNESS ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι για όποιον επιθυμεί να χάσει βάρος και να χτίσει σώμα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 14 εβδομάδων το οποίο θα σας βοηθήσει με ασφάλεια και με σταδιακό έργο να επιτύχετε χρόνο 10Κ. Το μόνο που απαιτεί είναι 30 λεπτά την ημέρα, τρεις ημέρες την εβδομάδα ώστε να επιτύχετε τρέξιμο 10Κ. Το πρόγραμμα εναλλάσσεται μεταξύ τρέξιμο και περπάτημα κάνοντας την ημερήσια προπόνηση μοναδική. Ένα ηχητικό σήμα θα σας καθοδηγεί στη διαδικασία έτσι ώστε μην χρειάζεται να παρακολουθείτε τη συσκευή σας, συνέχεια. Υποστηρίζεται και η συσκευή Apple Watch εμφανίζοντας το χρόνο που απομένει για την τρέχουσα δραστηριότητά σας, τις θερμίδες που καίγονται και τη συνολική απόσταση, όλα στον καρπό σας. Η εφαρμογή 10K Runner περιλαμβάνει επίσης ενσωμάτωση των εφαρμογών Υγείας, κονκάρδες για να συλλέξετε και συμβατότητα με εφαρμογές GPS, όπως τη Nike +.

App Link
Timer.

Timer.

Από $0,99 - Δωρεάν

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TIMER.

Είναι χρήσιμη σε αθλητές σεφ ή οποιονδήποτε άλλο που έχει ανάγκη υπολογισμού του χρόνου.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Timer. είναι απλή, καθαρή και αποτελεσματική. Για να ορίσετε ένα χρονόμετρο, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα επάνω, από το κάτω μέρος της οθόνης. Αγγίξτε για να ξεκινήσετε και το ίδιο για να σταματήσετε ή δύο φορές για να κάνετε επαναφορά. Μετά από αυτή τη διαδικασία το χρονόμετρο θα ξεκινήσει να μετρά από την αρχή. Είστε σε θέση να προσθέσετε έως και δύο επιπλέον χρονόμετρα για να παρακολουθείτε καταστάσεις, όπως συνεδρίες και χρονικά διαστήματα. όλες οι καταγραφές χρόνου είναι δυνατό να αποθηκευτούν.

App Link
Narwhal Emoji Sticker

Narwhal Emoji Sticker

Από $0,99 - Δωρεάν

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΦΑΛΑΙΝΑ ΜΟΝΟΚΕΡΟ ΜΕΤΑ NARWHAL EMOJI STICKER PACK

Είναι για όσους επιθυμούν να προσθέσουν νέα αυτοκόλλητα στη συλλογή τους κι έχουν αναβαθμίσει σε iOS 10.

Γιατί σας τη προτείνουμε;

Δεν πρόκειται για καθημερινή φάλαινα. Είναι χαριτωμένη, πολύχρωμη ι ευγενική, επιτρέποντάς σας να εκφραστείτε μέσα από μια ποικιλία συναισθημάτων. Έρχεται σε 12 διαφορετικά χρώματα και διαθέτει 41 μοναδικές εκφράσεις. Τα αποτελέσματα είναι περίπου στα 500 sticker με μονόκερους.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status