3 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

3 / 10 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

He Likes The Darkness

He Likes The Darkness

Από $0,99 - Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ PAUL ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ HE LIKES THE DARKNESS

Αφορά οπαδούς παιχνιδιών platform

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο Paul είναι φανατικός οπαδός του σκότους. Είστε σε θέση να τον βοηθήσετε βυθίζοντάς τον στο σκοτάδι με τη συλλογή των φωτεινών αστεριών σε κάθε επίπεδο. Βέβαια χωρίς το φως των άστρων θα είναι δύσκολο να περιηγηθείτε στις διάφορες πλατφόρμες, γι' αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε μια λογική σειρά. Επίσης θα πρέπει να είστε εντάξει και με το χρόνο. Καλή τύχη! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 7 κόσμους και 100 επίπεδα.

Game Link
BattleSteps

BattleSteps

Από $2,99 - Δωρεάν

ΜΟΝΟΜΑΧΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BATTLESTEPS

Είναι μία καλή αφορμή για να σηκωθείτε και από τον καναπέ σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα, Περάστε τη γραμμή αποφεύγοντας τη λίστα με τη σημερινή προσφορά. Μετά την εγγραφή σας εισάγετε τον κωδικό VIP code για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το παιχνίδι αμέσως. Το Battlesteps σας προτείνει καθημερινά έναν αντίπαλο. Η μάχη μπορεί να κρατήσει έως 12 ώες και τα βήματά σου είναι το όπλο σου. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μονομαχίας, θα είστε σε θέση να συγκεντρώσετε αστέρια και να δείτε στατιστικά σε πραγματικό χρόνο. Συνεχίστε να κερδίζετε επίπεδα και να κερδίζετε πόντους.

Game Link
Square Borne Farm

Square Borne Farm

Από $2,99 - Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΗ SQUARE BORNE FARM

Είναι για χρήστες που επιθυμούν παιχνίδια puzzle με γρίφους.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Τα καρότα έχουν καταλήξει σε περίεργα μέρη αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες σας θα μπορέσετε να τα ανακτήσετε. Αγγίξτε τα διάφορα ζώα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Για εκείνους που ολοκληρώνουν την αποστολή γρήγορα υπάρχει ένα extra bonus. Το παιχνίδι διαθέτει 108 επίπεδα, 24 βασικούς χαρακτήρες επιπλέον των ζώων κι ένα επεξεργαστή επιπέδων.

Game Link
Toca Life: School

Toca Life: School

Από $2,99 - Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TOCA LIFE: SCHOOL

Αφορά παιδιά μεγάλη φαντασία.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Όλα μπορούν να συμβούν στο Toca Life: School. Τα παιδιά είναι σε θέση να περιηγηθούν σε ένα σπίτι, μια καφετέρια, ένα σχολικό κτίριο, ένα κλαμπ για τη νεολαία, καθώς και σε μία παιδική χαρά με λίγα αγγίγματα. Το παιδί σας θα είναι σε θέση να αθληθεί να δημιουργήσει μία ταινία, να κάνει επιστημονικά πειράματα, και πολλά ακόμη. Κάθε τοποθεσία είναι και μικρή περιπέτεια με πολλές αλληλεπιδράσεις για να ανακαλύψουν οι μικροί μας φίλοι. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 34 χαρακτήρες με διαφορετικά ρούχα για να επιλέξει.

Game Link
Multiplication Flashcard Match Games

Multiplication Flashcard Match Games

Από $3,99 - Δωρεάν

ΕΝΑ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Σχεδιασμένο για παιδιά δημοτικού.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Multiplication Flashcard Match Games είναι φορτισμένο θετικά. Θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει να πολλαπλασιάζει μέσα από το παιχνίδι μνήμης. Είστε σε θέση να επιλέξετε το καλύτερο εύρος ενός αριθμού για το επίπεδο ικανοτήτων του παιδιού σας κι ανεξαρτήτως την επιλογή σας το παιδί σας θα ακούει τους αριθμούς και τις εξισώσεις, μόλις τις αγγίξει. Μετά από κάθε γύρο, θα λαμβάνει επευφημίες και ανταμοιβή. Συμβουλές είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και χαρακτηριστικά όπως "Show me" και "Peek" καθιστούν ακόμη πιο εύκολο για του νέους χρήστες να καταλάβουν το παιχνίδι.

Game Link