Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Playstation - Έρχεται σε iOS και Android κι αυτή τη φορά είναι αληθινό!

Playstation -  Έρχεται σε iOS και Android κι αυτή τη φορά είναι αληθινό!
ired.gr

Αυτή τη φορά το Playstation έρχεται στ’ αλήθεια στις φορητές συσκευές μας.

Φαίνεται πως η Sony είδε το φως τελικά όσον αφορά το παιχνίδι στις φορητές συσκευές (κινητά και tablet), και δημιούργησε μια εταιρία με το όνομα ForwardWorks για να ασχοληθεί με την πλατφόρμα του iOS και Android.

Αυτή φορά δε θα κάνει τα ίδια όπως την προηγούμενη φορά που προσπάθησε να μπει στο χώρο μέσω της πλατφόρμας Playstation Mobile (και όλοι ξέρουμε πόσο καλά πήγε αυτό). Και επίσης διαφέρει από την άλλη οικτρή προσπάθειά της, με το όνομα Playstation Phone, ή αλλιώς Sony Xperia Play.

Ξέρετε κάτι τελικά; Όχι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony είδε το φως. Είναι απλά η τελευταία προσπάθειά τους να μπουν στην αγορά αυτή. Προηγούμενες προσπάθειές τους ήταν επίσης τότε που προσπαθούσαν να «χωρέσουν» πλήρη παιχνίδια του Playstation σε φορητές συσκευές με μισή καρδιά, και να προσπαθήσουν να πείσουν ότι οι δημιουργοί παιχνιδιών ήταν έτοιμοι να ακολουθήσουν, ενώ δεν ήταν.

Τώρα, πια, στο 2016, ίσως η Sony να είναι πια έτοιμη - μετά από τόσα λάθη - να μπορέσει να κάνει ορθή χρήση της υπολογιστικής ισχύος των iPhone, iPad και των Android smartphone και tablet. Για να μη συνυπολογίσουμε την Apple TV και τις διάφορες Android TV συσκευές που έχουν όλες τους πια τη δυνατότητα να τρέξουν απρόσκοπτα παιχνίδια των Playstation 1 και 2 τουλάχιστον, αν όχι και του 3.

Η Sony έχει αυτή τη φορά καταλάβει τι πρέπει να κάνει, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση τύπου που έκανε: «Η νέα εταιρία θα μεγιστοποιήσει τη συνολική εταιρική αξία της Sony και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για επιχειρήσεις μέσω της ίδρυσης της ForwardWorks».

Οι διευθυντές υπεύθυνοι στο διοικητικό συμβούλιο της ForwardWorks είναι:

  • Atsushi Morita, πρόεδρος
  • Andrew House, μέλος
  • Hiroshi Ueda, μέλος
  • Kazuhiko Ono, ελεγκτής

Φρόντισαν μάλιστα να επιβεβαιώσουν ότι φτιάχνουν παιχνίδια για «έξυπνες συσκευές που υποστηρίζουν iOS και Android» ειδικά. Έτσι για να είμαστε σίγουροι. Όμως φαίνεται πως η εταιρία δεν είναι ενήμερη της ολοφάνερης ειρωνείας της ημερομηνίας έναρξης της νέας εταιρίας: 1η Απριλίου του 2017 (άραγε να μας βγει πρωταπριλιάτικο αστείο;).

Δείτε ακόμη: Xbox One vs PS4: Ποιος είναι ο νικητής; 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status