30 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

30 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

BendyBooth

BendyBooth

Από $2,99 - Δωρεάν

ΑΛΛΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BENDYBOOTH

Διασκεδάστε ατέλειωτες ώρες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Bendybooth σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε 28 θεότρελα εφέ για να αλλοιώσετε το πρόσωπό σας. Όλα τα εφέ εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση και το μέγεθος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή τοποθέτηση στη φωτογραφία ή το video σας. Η μη-καταστροφική επεξεργασία σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε το πρόσωπο και τη φωνή ακόμη και μετά την εγγραφή. Τα εγγεγραμμένα video clips δύναται να επιταχυνθούν ή ακόμη και να επιβραδυνθούν.

App Link
Drop The Chicken 2

Drop The Chicken 2

Από $0,99 - Δωρεάν

Ο CHUCK ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ DROP THE CHICKEN 2

Είναι για οπαδούς των physics puzzles οι οποίοι αρέσκονται σε παιχνίδια τύπου Cut the Rope.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο Chuck έχει συλληφθεί από τη διαβολική μαϊμού. Για να δραπετεύσει από το τσίρκο θα πρέπει να βοηθήσετε τον chuck να εκτελέσει διάφορα κόλπα στην πισίνα καταδύσεων και να αποφύγει εμπόδια κατά μήκος της διαδρομής. θα πρέπει να μετακινήσετε διάφορα αντικείμενο ενώ ο chuck είναι πάνω στην πλατφόρμα, για να διασφαλιστεί πως θα προσγειωθεί με ασφάλεια στην πισίνα. Όταν είστε απόλυτα σίγουροι, γυρίστε το διακόπτη και παρακολουθήστε την εκτέλεση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 100 puzzle, πέντε επίπεδα bonus και βοήθεια εντός του παιχνιδιού.

Game Link
LoryStripes

LoryStripes

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LORYSTRIPES

Προέρχεται από τους δημιουργούς των Fragment and Tangent

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή LoryStripes μετατρέπει τις φωτογραφίες σε 3D έργα τέχνης. Σας επιτρέπει να εισάγετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας και στη συνέχεια να επιλέξετε μία λωρίδα που να ταιριάζει με το θέμα της φωτογραφίας σας. Είστε σε θέση να αλλάξετε το μέγεθος της λωρίδας κάνοντας χρήση κοινών χειρονομιών. Οι ρίγες είναι δυνατόν να φαίνονται συνυφασμένες με τη φωτογραφία σας. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Επιλέξτε μεταξύ 70 διαφορετικών ριγών, 70 χρωμάτων, ή αναμείξτε τις επιλογές και πολλαπλασιάστε τα εργαλεία σας.

App Link
Split Wizard

Split Wizard

Από $0,99 - Δωρεάν

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SPLIT WIZARD

Είναι εξαιρετική εφαρμογή για εκείνους που δεν έχουν μαθηματική σκέψη.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν έχει σημασία πόσο εύκολοι ή σύνθετοι είναι οι υπολογισμοί, η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να εξασφαλιστεί πως ο καθένας θα πληρώσει το μερίδιο που του αναλογεί. Για να ξεκινήσετε εισάγετε το αρχικό ποσό του λογαριασμού, πόσοι άνθρωποι θα συμπεριληφθούν, και την ποιότητα της υπηρεσία για τον προσδιορισμό του φιλοδωρήματος. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το ποσό που αναλογεί στον καθένα να πληρώσει. Το Split Wizard σας επιτρέπει να χωρίσετε τον λογαριασμό μεταξύ πολλών ανθρώπων ακόμη και με διαφορετική συμμετοχή. Συμπεριλαμβάνει 4 νομίσματα για να επιλέξετε δύο επιλογές στρογγυλοποίησης και έως δύο δεκαδικά ψηφία.

App Link