Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και πίεση (Scratch test Video)

iPhone 7 - Εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και πίεση (Scratch test Video)
ired.gr

Σύμφωνα με νέο τεστ, το iPhone 7 αποδεικνύεται εξαιρετικά ανθεκτικό (video)

Το νέο iPhone 7 βρίσκεται ήδη στα χέρια των τυχερών καταναλωτών και παράλληλα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα tests από τους απανταχού ειδικούς, YouTubers, ερασιτέχνες, αλλά και απλούς χρήστες.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 - Λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών δείχνει μεγαλύτερη μπαταρία και 3GB μνήμης στο μεγαλύτερο μοντέλο

Το γνωστό κανάλι στο YouTube, JerryRigEverything, το οποίο και ειδικεύεται στις παρουσιάσεις υλισμικού (hardware), “έβαλε δύσκολα” στο iPhone 7, δοκιμάζοντάς το σε ακραία σενάρια, όπως το “ξύσιμο” της συσκευής με κλειδιά.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video του JerryRigEverything, το iPhone 7 είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές, ακόμα και σε έντονη πίεση.

Συμπληρωματικά, η οθόνη της συσκευής, άντεξε δέκα δευτερόλεπτα “επαφής” με φλόγα, πριν τα pixels ζεσταθούν σε μεγάλο βαθμό και “απενεργοποιηθούν”, ενώ, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα η οθόνη είχε επανέλθει σε κανονική λειτουργία. Η “πλάτη της συσκευής έδειξε επίσης εξαιρετικές αντοχές, και οι testers χρειάστηκαν κοπίδι, προκειμένου να “γρατζουνίσουν” τη συσκευή.

Αυτό που έκανε σχετικά αρνητική εντύπωση είναι η αντοχή του προστατευτικού της κάμερας. Ενώ αναμέναμε αντοχές “επιπέδου 9”, λόγω της προστατευτικής επίστρωσης από ζαφείρι, στο “επίπεδο 6” εμφανίστηκαν σοβαρά προβλήματα.

Όπως αναφέρουν οι reviewers, το “επίπεδο 6” είναι ένα αρκετά καλό “σκορ”, αλλά, εξέφρασαν ταυτόχρονα τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσο αποτελείται από ζαφείρι το προστατευτικό της κάμερας.

scrash test 01

Όπως μπορείτε να δείτε, η Apple “σήκωσε το γάντι” και μέσω του Phil Schiller διαβεβαίωσε τους καταναλωτές πως το προστατευτικό της κάμερας αλλά και το επάνω μέρος του “Home Button” είναι κατασκευασμένα από ζαφείρι.

Σχετικά με την πιθανότητα λυγίσματος, αυτή είναι μηδενική, καθώς η συσκευή άντεξε τα εξαντλητικά tests. Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως η προσπάθεια να λυγίσουμε τη συσκευή, είναι πιθανό να προκαλέσει πρόβλημα στη στεγανοποίησή της.

Με λίγα λόγια, όταν με το καλό αποκτήσετε το iPhone, αφήστε τα tests - τα οποία έτσι κι αλλιώς τα έκαναν άλλοι για εμάς και ευτυχώς τα αποτελέσματά τους είναι εξαιρετικά - και απλά, χαρείτε το!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status