Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 Plus - Εκθαμβωτικές φωτογραφίες

iPhone 7 Plus -  Εκθαμβωτικές φωτογραφίες
ired.gr

Η Apple έδωσε ένα iPhone 7 Plus σε ένα φωτογράφο του πρωταθλήματος NFL και τα αποτελέσματα ήταν εκτυφλωτικά.

Λίγο πριν την επίσημη διάθεση του iPhone 7 στα καταστήματα, η Apple έδωσε στον φωτογράφο του Sports Illustrated, David E. Klutho, ένα iPhone 7 Plus για να το χρησιμοποιήσει στον αγώνα ράγκμπι (αυτοί το λένε ποδόσφαιρο) των Tennessee Titans με τους Minnesota Vikings.

Όπως ξέρουμε πια, το iPhone 7 Plus έχει την κάμερα με τους δύο φακούς των 12 megapixel ο καθένας - ο ένας ευρυγώνιος 1,8f και ο άλλος τηλεφακός 2,8f. Αποτελεί ένα μεγάλο άλμα στη φωτογράφηση με κινητό, καθώς προκαλεί πια τις επαγγελματικές κάμερες και μπορεί να αποτελέσει ένα αξιόλογο εργαλείο στα χέρια ενός επαγγελματία φωτογράφου. Σε συνδυασμό με αρκετές αξιόλογες και υψηλού επιπέδου εφαρμογές, του δίνουν τη δυνατότητα ρυθμίσεων αντιστοίχων μιας DSLR σε φωτό και βίντεο.

Μάλιστα πέρα από τη δυνατότητά του να συλλαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας ολοζώντανες και χρωματικά τέλειες φωτογραφίες, χάρη στον τηλεφακό, μπορεί να τραβάει και άψογες φωτογραφίες από απόσταση με απίστευτη λεπτομέρεια που δε θα περίμενε κανείς, παρά μόνο από μια πολύ καλή κάμερα επαγγελματία.

Αν και οι φωτογραφίες που μας έδειξε η Apple στην παρουσίαση του iPhone ήταν έξοχες δεν ήταν και να σου παίρνουν τα μυαλά εδώ που τα λέμε. Όμως οι φωτογραφίες που τράβηξε ο επαγγελματίας φωτογράφος του περιοδικού μας λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία, καθώς στα χέρια του, η κάμερα του iPhone μπόρεσε να δείξει πραγματικά «τα δόντια της».

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες αυτές που σας παραθέτουμε και που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αν θέλετε μια πλήρη γκαλερί των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με το iPhone 7 Plus του Klutho, για λογαριασμό του Sports Illustrated μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του περιοδικού

προκειμένου να τις απολαύσετε με την ησυχία σας.

Και να θυμάστε, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, αλήθεια τραβήχτηκαν με iPhone 7 Plus.

Δείτε ακόμη: iPhone 7 και iPhone 7 Plus - Επιστροφή στο μέλλον

iphone7 plus photos 02

iphone7 plus photos 03

iphone7 plus photos 04

iphone7 plus photos 05

iphone7 plus photos 06

iphone7 plus photos 07

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status