Εκτύπωση αυτής της σελίδας

23 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

23 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

VLC Streamer

VLC Streamer

Από $2,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για οποιονδήποτε διαθέτει πολλά DVD, Blu-rays και μη προστατευμένες ταινίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Ο υπολογιστής μπορεί τώρα να εξυπηρετήσει μέχρι και ολόκληρη βιβλιοθήκη ταινιών στις συσκευές iPhone - iPad. Με άλλα λόγια μόλις εγκατασταθεί στην αγαπημένη σας συσκευή, μπορείτε να επιλέξετε μία ταινία, μία εκπομπή και αμέσως να την παρακολουθήσετε. Δεν τίθεται θέμα μεταφορών, μετατροπών κλπ.

App Link
Aureus

Aureus

Από $1,99 > Δωρεάν ΤΑΙΡΙΑΞΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AUREUS Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να εξασκήσει δεξιότητες απομνημόνευσης. Γιατί σας το προτείνουμε; Ρίξτε μία προσεκτική ματιά στον πίνακα ενώ φωτίζεται γιατί τα φώτα θα κλείσουν. Θα πρέπει στη συνέχεια να ταιριάξετε τα στοιχεία για να δημιουργήσουν ηλεκτρικές κενώσεις που θα φωτίσουν για λίγο τον πίνακα για να αποσυντεθούν τα στοιχεία και να δημιουργήσουν χρυσό. Ενώ ο πίνακας φωτίζεται για λίγο από την προηγούμενη επιτυχία θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρείτε τα στοιχεία που βρίσκονται ευθυγραμμισμένα. Εάν δεν προλάβετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις υποδείξεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες, για να αναβαθμίσετε το χρυσό, για τα επιτεύγματα σας και λειτουργία Game Center.

Game Link
Flick Kick Football

Flick Kick Football

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΤΕ ΝΑ ΚΛΟΤΣΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ARCADE SPORTS GAMES

Ιδανικό για όσους λατρέψουν το ποδόσφαιρο ή το football.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να κλοτσήσετε με καμπύλη τροχιά μόνο με τα δάχτυλά σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει λειτουργία single player, διαδικτυακά αλλά και τοπικά multi player λειτουργία, παρακολούθηση στατιστικών και υποστήριξη ρεκόρ μέσω Game Center.

Game Link
Flick Kick Field Goal

Flick Kick Field Goal

Από $1,99 - Δωρεάν

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΣΑΣ

Είναι για οπαδούς του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν τις έντονες συγκινήσεις

Γιατί σας το προτείνουμε;

Αέρας, καμπύλη, ταχύτητα, ευθυγράμμιση, είναι μόνο μερικοί από τις παραμέτρους που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας. Είστε έτοιμοι για προκλήσεις; Αποδείξτε σε δύο λειτουργίες single player και μία κανονική πως μπορείτε να ανταγωνιστείτε τοπικά η διαδικτυακά και να αναρριχηθείτε στην κορυφή των ρεκόρ του Game Center.

Game Link
AG Drive

AG Drive

Από $3,99 - Δωρεάν

ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ.

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών με θέμα sci-fi και αγωνιστικών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Διαλέξτε ένα όχημα που νικάει τη βαρύτητα με έναν δυνατό κινητήρα και προετοιμαστείτε για άγριες στροφές, άλματα υψηλές ταχύτητες. Το παιχνίδι αναπαράγεται κάλλιστα σε iPhone, iPad και Apple TV.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status