Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Ποιο χρώμα είναι το κατάλληλο για εσάς;

iPhone 7 - Ποιο χρώμα είναι το κατάλληλο για εσάς;
ired.gr

 Το iPhone 7 έρχεται σε πέντε χρώματα: Rose Gold, χρυσό, ασημί και δυο αποχρώσεις του μαύρου. 

Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι γεγονός: μερικές ανεπαίσθητες αλλαγές στον σχεδιασμό, αντοχή στο νερό και μια ολοκαίνουρια φωτογραφική μηχανή είναι τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά τους.

Όμως υπάρχουν κι άλλες αλλαγές, όσον αφορά την επιλογή χρωμάτων.

Πέρυσι, με το iPhone 6s, είχε προστεθεί μια νέα απόχρωση στο φάσμα των iPhone, το Rose Gold. Φέτος η Apple ανέβασε κι άλλο τον πήχη, προσφέροντας το iPhone 7 σε δύο νέες αποχρώσεις: ενός νέου εντυπωσιακού jet black και ενός νέου μαύρου, που θυμίζει το space grey. Τόσο το iPhone 7, όσο και το iPhone 7 Plus, είναι διαθέσιμα στις πέντε χρωματικές επιλογές. Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Μαύρο

iphone7 rumors 02

Με δύο λόγια: Πραγματικό μαύρο και για πρώτη φορά με μαύρο μήλο στο πίσω μέρος.

Το μαύρο iPhone μοιάζει με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά είναι περισσότερο “υποτονικό”. Η πίσω πλευρά από ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι πολύ πιο σκούρα, πιο πολύ μαύρη, παρά γκρι. Για πρώτη φορά, το μηλαράκι στο πίσω μέρος είναι κι αυτό μαύρο. Και η μπροστινή πλευρά είναι μαύρη, με σκούρες γκρι γραμμές κεραίας στις άκρες, κατά μήκος.

Το σκούρο χρώμα είναι ένας πολύ κομψός χρωματισμός αλλά θα αναδείξει τις όποιες γρατσουνιές προκύψουν. Το μαύρο iPhone είναι, όμως, ιδανικό για παρακολούθηση ταινιών και βίντεο, αφού προβάλλονται εκπληκτικά μέσα στο μαύρο πλαίσιο της συσκευής.

Jet Black

Με δυο λόγια: Το space grey πήρε σύνταξη και ο αντικαταστάτης του είναι νέος και γυαλίζει.
Η ολοκαίνουρια χρωματική επιλογή Jet Black είναι συναρπαστική. Είναι πιο σκούρα από το γνωστό Space Grey, το οποίο είναι περισσότερο σκούρο γκρι, παρά καθαρό μαύρο.

Το Jet Black έχει γυαλιστερό φινίρισμα σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ματ χρώματα της Apple. Η Apple χρησιμοποιεί μια ειδική διαδικασία παραγωγής για να επιτευχθεί αυτό το λαμπερό jet black χρώμα. Αν και εντυπωσιακό, έχει και τα μειονεκτήματά του. Ακόμη και η Apple προειδοποιεί ότι αυτή η εξωτερική γυαλάδα είναι επιρρεπής σε γρατσουνιές και γδαρσίματα σε σχέση με τα ματ χρώματα.

O Kostthem έχει παραθέσει όλα τα δεδομένα σχετικά με το νέο iPhone 7 σε Jet Black στο πρόσφατο blog post του «iPhone 7, Jet Black: το νέο “φινίρισμα” της Apple που προκαλεί χαμό, αλλά και προβληματισμό».

colors 02

Χρυσό

Με δύο λόγια: Η πιο εξεζητημένη εμφάνιση του iPhone παραμένει στη λίστα.

Το χρυσό είναι θέμα γούστου, κάποιοι το μισούν, ενώ κάποιοι άλλοι το λατρεύουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά με το χρυσό. Η απόχρωση είναι φανταστική, πιο κοντά στο σαμπανιζέ χρυσό παρά στο κίτρινο χρυσό.

Το πίσω μέρος της συσκευής διαθέτει λευκές γραμμές κεραίας στα άκρα, ενώ και το μπροστινό μέρος είναι λευκό. Γενικά, ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές επιλογές σε μαύρο και ασημί και ενώ μπορεί να κρύψει τις γρατζουνιές καλύτερα από τον μαύρο ομόλογό του, θα χρειάζεται συνεχές καθάρισμα για να φαίνεται σαν καινούριο.

colors 03

Rose Gold

Με δύο λόγια: Αν το «σετάρετε» με το αντίστοιχο Rose Gold Apple Watch, τότε θα έχετε δημιουργήσει τον ιδανικό συνδυασμό.

Το Rose Gold φαίνεται αριστοκρατικό. Είναι παρόμοιο με το χρυσό iPhone, αλλά αυτό θα τραβήξει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα. Στην μπροστινή πλευρά είναι λευκό όπως και το χρυσό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να το καθαρίζετε καθημερινά, αφού ένα τέτοιο χρώμα υπερτονίζει την οποιαδήποτε «βρομιά».

Το Rose Gold, που εμφανίστηκε πέρυσι με τα iPhone 6, είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβετε ότι κάποιος διαθέτει μια πολύ πρόσφατη έκδοση iPhone.

Διαβάστε επίσης: «Rose Gold, το χρώμα της έριδος.»

colors 04

Ασημί

Με δύο λόγια: Το χρώμα που ξέρουμε και αγαπάμε από το iPhone 5, φοράει τα καλά του και στο iPhone 7.
Όπως και το χρυσό και το rose gold, έτσι και το ασημί iPhone έχει λευκό χρώμα στην μπροστινή πλευρά και λωρίδες κεραίας σε ανοικτό γκρι στο πίσω μέρος.

Η πίσω πλευρά είναι ασημί από ανοδιωμένο αλουμίνιο, όπως το μαύρο, αλλά πιο «ελαφρύ» στο μάτι. Και αυτό, πιθανότατα, θα κρύψει τυχόν επιφανειακές εκδορές αλλά σίγουρα θα αναδείξει τους «λεκέδες».

colors 05

Απώλειες

Παρατηρήσατε τι λείπει από τη λίστα; Το space grey, το οποίο, στην ουσία, αντικαταστάθηκε από το μαύρο. RIP space grey.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status