iOS 10 Ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με tvOS 10 και watchOS 3

iOS 10 Ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με tvOS 10 και watchOS 3
ired.gr

Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 10 είναι πλέον επίσημα διαθέσιμη. Μη βιαστείτε να αναβαθμίσετε, καθυστερείστε το όσο μπορείτε.

Η πρώτη έκδοση του λειτουργικού iOS 10 - έκδοση 10.0.1, είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω της εφαρμογής iTunes ή ως απλή ενημέρωση over-the-air, από τη λειτουργία ενημέρωσης λειτουργικού. Θα τη βρείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Η νέα αναβάθμιση, έχει αφήσει κάποιες συσκευές εκτός και είναι συμβατή με iPod touch 6ης γενιάς, με το iPhone 5, με τη συσκευή iPad mini 2, το iPad τέταρτης γενιάς και φυσικά όλες τις νεότερες αυτών.

Το λειτουργικό iOS 10, διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο Κέντρο Ελέγχου, μια νέα οθόνη κλειδώματος, καθώς και μία νέα οθόνη μικρο-εφαρμογών (Widgets). Στα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες θα συναντήσετε την εικονική βοηθό Siri σε εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών, μία νέα εφαρμογή Home για HomeKit αξεσουάρ, νέα αναβάθμιση της αφύπνισης κι επανασχεδιασμένους χάρτες.

Η υπηρεσία Apple Music έχει αναβαθμιστεί με τη σειρά της, με ένα νέο περιβάλλον, προτείνοντας τα 25 καλύτερα κομμάτια της εβδομάδας, σύμφωνα με τις μουσικές προτιμήσεις του χρήστη και πολλές άλλες βελτιώσεις.

Τα μηνύματα έχουν δεχθεί σημαντική αναβάθμιση, καθώς έχουν προστεθεί μια σειρά από αλλαγές όπως μεγαλύτερα emoji icons, εικόνες, συνδέσμους video και ιστοσελίδων που ενσωματώνονται αυτόματα στις συνομιλίες και πολλά ακόμη νεοφερμένα χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες εφαρμογές συμβατές με λειτουργικό iOS 10, άρχισαν να αναρτώνται στο App Store χθες Δευτέρα, και αφορούν την εφαρμογή Μηνύματα με κινούμενα σχέδια και πολλά ακόμη έξυπνα εικονίδια.

Παράλληλα με το λειτουργικό iOS 10 ή Apple διέθεσε επίσημα τα λειτουργικά watchOS 3.0 και tvOS 10.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος iOS 10.

iOS 10 - Γι' αυτούς που επιθυμούν να γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια 

watchOS 3

IOS10 REPLACE 01

Το νέο λειτουργικό για τη wearable συσκευή της Apple, φέρει μεγάλη βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και της ταχύτητας. Οι αγαπημένες εφαρμογές στο Apple Watch πλέον, παραμένουν στο υπόβαθρο κι ενεργοποιούνται αμέσως με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Η Apple έχει ετοιμάσει μία σειρά από νέες όψεις, οι οποίες θα είναι προσαρμόσιμες στο ρολόι σας. σε αυτές συμπεριλαμβάνονται μια όψη, εστιασμένη στη παρακολούθηση της προπόνησης, καθώς και η Mini Mouse εφάμιλλη του Micky Mouse. Μια ακόμη λειτουργία που θα συναντήσετε στο νέο λειτουργικό, είναι η εύκολη εναλλαγή όψεων με μια κίνηση

tvOS 10

Η αναθεώρηση της Apple στο λειτουργικό tvOS, φέρνει βελτιώσεις στη remote εφαρμογή iPhone, καθώς και τη δυνατότητα εισαγωγής δεδομένων συνδρομητικής και ταυτόχρονης διάθεσης σε όλες τις εφαρμογές. Το λειτουργικό tvOS, μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από τη συσκευή Apple TV και είναι συμβατό μόνο με τη συσκευή Apple TV τέταρτης γενιάς.

Όλα τα αρχεία αναβαθμίσεων IPSW, κυμαίνονται μεταξύ 2,17 GB για το iPod touch, και έως 2,64 GB για το iPhone 5s. Οι ΟΤΑ (over-the-air) ενημερώσεις, είναι περίπου 1,1 GB. Η λήψη αναβάθμισης για τη συσκευή Apple TV, είναι στα 1,33 GB

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως οι server της Apple, δέχονται ισχυρή πίεση κι όπως είναι φυσιολογικό θα αντιμετωπίσετε μεγάλη καθυστέρηση, τουλάχιστον τις πρώτες ώρες.

από DINFUN