Εκτύπωση αυτής της σελίδας

12 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

12 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Altimeter Pro A.C.T

Altimeter Pro A.C.T

Από $3,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ALTIMETER PRO

Είναι για εκείνους που τους αρέσει η πεζοπορία και απολαμβάνουν την ύπαιθρο και την ορεινή ποδηλασία.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Altimeter Pro σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα είδη δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων του υψομέτρου, της ταχύτητας την απόσταση που διανύετε και γενικά τη διαδρομή σας. Είστε σε θέση να αλλάξετε γρήγορα μεταξύ των μονάδων μέτρησης, του χάρτες και τον τρόπο παρακολούθησης, με ένα άγγιγμα. Το σημείο εκκίνησης, το σημείο τερματισμού, καθώς και οι συντεταγμένες, μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα στιγμιότυπο και να διαμοιραστούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει επίσης υποστήριξη αληθινού μαγνητικού βορρά.

App Link
Animal First Grade Math Games

Animal First Grade Math Games

Από $3,99 - Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΜΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ALL-IN-ONE ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑ ΖΩΑ

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι για γονείς με παιδιά πρώτης τάξης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Animal First Grade Math Games περιλαμβάνει τόσο πολύ περιεχόμενο για το παιδί σας, που θα το απολαύσει. Δεν πρόκειται να το βαρεθεί ποτέ. για να βοηθήσει τα ζώα να βρουν τον δρόμο τους στην άγρια φύση, θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία δραστηριότητες μαθηματικών. Οι δραστηριότητες αυτές έχουν σχεδιαστεί για την προσχολική ηλικία και περιορίζονται στο να κάνει το παιδί απλές προσθέσεις και αφαιρέσεις. Για να ανέβει στην κορυφή της κατηγορίας των μαθηματικών των ζώων, πρέπει να αγωνιστεί σκληρά. Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 παιχνίδια και μια μεγάλη ποικιλία από θέματα για το κάθε ένα από αυτά.

Game Link
Pointillisted

Pointillisted

Από $0,99 - Δωρεάν ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ POINTILLIST ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ POINTILLISTED Προορίζεται σε χρήστες που αρέσκονται στα πειράματα με φωτογραφίες. Γιατί σας την προτείνουμε; Η εφαρμογή pointillisted σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αφηρημένη τέχνη με μεγάλη ευκολία. Είστε σε θέση να επιλέξτε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών σχημάτων: Ορθογώνιο, κύκλος, τρίγωνο και εξάγωνο. Η πολυπλοκότητα και η κλίμακα του κάθε σημείου μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ρυθμιστικών. Η εφαρμογή Pointillisted σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το μέγεθος με μείωση ή αύξηση της έντασης ενός χρώματος, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα.

App Link
Runtastic Push Ups PRO

Runtastic Push Ups PRO

Από $1,99 - Δωρεάν

ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ PUSH ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Είναι μία εξαιρετική εφαρμογή για όσους επιθυμούν να ρίξουν μερικά κιλά και να ενισχύσουν την εικόνα τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή περιλαμβάνει 3 σχέδια προπόνησης τα οποία θα σας βοηθήσουν με ασφάλεια να επιτύχετε το στόχο σας. Η εφαρμογή λειτουργεί ως προσωπική βοηθός, καθώς είναι σε θέση να μετρήσει τα push-ups μέα από ηχητικά σήματα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε προσωπικά δεδομένα, εντοπισμό θέσης, και τη δυνατότητα διαμοιρασμού των προπονήσεών σας, μέσω Facebook, Twitter ή mail.

App Link
Intervals

Intervals

Από $4,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Χρήσιμη εφαρμογή για όσους κάνουν πολλαπλές προπονήσεις με διαφορετικό πρόγραμμα ασκήσεων.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Intervals σας βοηθά να εστιάσετε στην προπόνησή σας. Ολόκληρη η προπόνηση συστήνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αγγίξτε για να δημιουργήσετε μία προσαρμοσμένη προπόνηση, και δώστε έναν τίτλο. Στη συνέχεια καθορίστε τον αριθμό των σετ στην προπόνησή σας και προσθέστε όσες ασκήσεις επιθυμείτε. Μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια των ασκήσεων, το χρώμα και φυσικά τη μουσική. Όταν έρθει η ώρα της εξάσκησης αγγίξτε την προπόνηση της επιλογής σας και για να ξεκινήσει το χρονόμετρο. Μπορείτε να ελέγχετε το χρονόμετρο και να εναλλάσσετε τις ασκήσεις σας με κοινές χειρονομίες.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status