iPhone 7 - το γυαλιστερό μαύρο κινδυνεύει από γρατζουνιές κατά παραδοχή της Apple

iPhone 7 - το γυαλιστερό μαύρο κινδυνεύει από γρατζουνιές κατά παραδοχή της Apple
ired.gr

Αν σκέφτεστε την αγορά του κατάμαυρου γυαλιστερού iPhone 7, υπολογίστε και μια καλή θήκη.

Όπως μάθαμε στη χτεσινή εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 7 από την Apple, «το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα του Jet Black iPhone 7 μοντέλου επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικασίας ανοδίωσης και γυαλίσματος 9 βημάτων», και μια προειδοποίηση στο κάτω μέρος της σελίδας του Store γράφει:

«Η επιφάνειά του είναι τόσο σκληρή όσο και άλλων ανοδιωμένων προϊόντων της Apple. Ωστόσο, το γυαλιστερό φινίρισμά του μπορεί να παρουσιάσει λεπτές γρατζουνιές λόγω χρήσης. Αν κάτι τέτοιο σας απασχολεί, τότε σας συμβουλεύουμε να προμηθευτείτε μια από τις πολλές θήκες του εμπορίου για να προστατεύσετε το iPhone σας.»

Η ίδια προειδοποίηση (και άρα πρόβλημα) δεν αναφέρεται στις σελίδες κανενός από τα άλλα τέσσερα χρώματα με τα οποία διατίθεται το νέο iPhone - ματ μαύρο, ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό - τα οποία είναι όλα ματ κι όχι γυαλιστερά.

Μέχρι τώρα η Apple απέφευγε τα γυαλιστερά προϊόντα όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τα iPhone 4 και 4S, που είχαν και τα δύο γυάλινη επικάλυψη στη ράχη, όχι μόνο γρατζουνίζονταν αλλά και υπέφεραν από ρωγμές και σπασίματα ειδικά όταν έπεφταν από αρκετό ύψος.

Τελικά όμως, η εταιρία αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να κινηθεί προς «τη χώρα του γυαλιστερού», παρουσιάζοντας ένα μοντέλο που - εδώ που τα λέμε - είναι λίγο μεταξύ επίσημου ενδύματος και ακριβού σινιέ σεντάν αυτοκινήτου. Όπως και να το κάνουμε είναι «μουράτο» και η ομορφιά έχει και απαιτήσεις προκειμένου να διατηρείται. Με λίγα λόγια, «τα μεταξωτά βρακιά ... ».

Όποιος λοιπόν θέλει να έχει στην κατοχή του ένα «Jet Black iPhone 7» όπως λέγεται το μοντέλο, καλό θα είναι να λάβει τα μέτρα του εξ’ αρχής. «Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε» λέει η Apple μ’ άλλα λόγια.

Τέλος πάντων, προ-παραγγελίες για τα iPhone 7 και 7 Plus ξεκινούν από τις 9 Σεπτεμβρίου και οι τιμές θα κυμανθούν στα περυσινά αντίστοιχα επίπεδα των μοντέλων του iPhone 6s, που σημαίνει από 790€ περίπου για ένα 32 GB iPhone 7 και μέχρι 1150€ για ένα 256 GB iPhone 7 Plus. Σημειωτέον ότι το γυαλιστερό Jet Black θα υπάρχει μόνο σε μοντέλα με χωρητικότητες 128 GB και 256 GB (είπαμε σινιέ και για ... βαθιές τσέπες).

Μαζί με τους απίστευτα πιο γρήγορους επεξεργαστές (και με πολύ μικρότερη κατανάλωση ενέργειας), τις μεγαλύτερες σε χωρητικότητα μπαταρίες, τις έξοχες κάμερες και οθόνες τα 3D Touch Home Buttons και την αδιαβροχοποίηση, έχουμε να κάνουμε με ένα τηλέφωνο που φυσάει. Ξέχασα κάτι; Α, ναι τη θύρα ακουστικών 3,5 mm (αιωνία της η μνήμη, πάντα θα τη θυμόμαστε με αγάπη).

Δείτε ακόμη: iOS 10 - Γι' αυτούς που επιθυμούν να γνωρίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια 

από Elichord