Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 2

Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 2
ired.gr

Αισθητικά το ίδιο αλλά αδιάβροχο με γρηγορότερο επεξεργαστή και ενσωματωμένο GPS.

Μπορεί να είναι το λιγότερο αναμενόμενο προϊόν της Apple, με το iPhone να κλέβει την παράσταση, όμως το Apple Watch Series 2 είναι μια βελτιωμένη έκδοση του «έξυπνου» ρολογιού που πριν από δυο χρόνια εισήλθε στην αγορά των smartwatches.

Μάλιστα, ο Tim Cook ανέφερε ότι, σήμερα, βρίσκεται στην κορυφή των Smartwatches αλλά και στη δεύτερη θέση των ρολογιών χειρός γενικά (μετά τα Rolex).

O Tim Cook ο οποίος όπως γνωρίζετε είναι και ο CEO της Apple άρχισε την παρουσίαση της νέας έκδοσης μαζί με τον CCO Jeff Williams. Το λειτουργικό που είναι εξοπλισμένη η wearable συσκευή Apple Watch, watchOS 3.0 έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις, όπως νέο πληκτρολόγιο αφής, της εφαρμογή της αναπνοής και μία νέα λειτουργία ειδοποίησης κινδύνου SOS.

Η νέα αυτή λειτουργία, σας δίνει τη δυνατότητα να ειδοποιείτε τους δικούς σας ανθρώπους (προκαθορισμένα), με ταυτόχρονη αποστολή της τοποθεσίας σας, σε οποιαδήποτε χώρα κι αν βρίσκεστε.

Όλες οι αλλαγές του λειτουργικού της συσκευής, είχαν ανακοινωθεί αναλυτικά στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών τον Ιούνιο πλην της υποστήριξης Pokemon Go. Το δημοφιλές παιχνίδι έρχεται στη συσκευή Apple Watch, προσφέροντας δυνατότητες παρόμοιες με τη συσκευή Pokemon Go Plus κι όχι μόνο.

apple watch 02

Στη συνέχεια της παρουσίασης σειρά πήρε η ίδια η συσκευή Apple Watch - Apple Watch Series 2 - η οποία εμφανησιακά δεν ξεχωρίζει από την πρώτη έκδοση. Η νέα συσκευή είναι αδιάβροχη έως βάθος 50 μέτρων τόσο σε γλυκό όσο και σε θαλασσινό νερό. Τα πλήκτρα της συσκευής δεν έχουν δεχθεί αλλαγές, παρότι ολόκληρη η συσκευή για λόγους στεγανοποίησης έχει αλλάξει στο εσωτερικό της. Σημαντικό στοιχείο, το ηχείο της συσκευής έχει την ικανότητα να αποβάλλει το νερό που θα εισχωρήσει από την οπή του.

apple watch 03

Το νέο Apple Watch Series 2, εσωτερικά είναι εξοπλισμένο με τον αναβαθμισμένο in-house επεξεργαστή S2, διπύρηνος, ο οποίος αναφέρθηκε πως θα είναι 50% ταχύτερος από τον προκάτοχό του, το ίδιο ισχύει και για τη νέα CPU με διπλάσια απόδοση από την προηγούμενη. Ως παράδειγμα η εταιρεία έφερε εφαρμογές όπως η Night Sky 4 όπου τρέχει ακόμη και στα 60 fps. Η οθόνη της νέας συσκευής, φαίνεται να είναι έως και δύο φορές πιο φωτεινή. Ιδανική για ηλιόλουστες ημέρες και χρήση σε ιδιαίτερα φωτεινά περιβάλλοντα. Το Apple Watch είναι εξοπλισμένο με GPS το οποίο συνδέεται ταχύτητα με δορυφόρους. Μάλιστα ο το GPS της συσκευής δεν εξαρτάται καθόλου από τις κεραίας του δίκτυου κινητής τηλεφωνίας.

Συμπερασματικά, το νέο Apple Watch Series 2, βρίσκει πάντα το δρόμο του και είναι μία συσκευή must have σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στη παρουσίαση παρατηρήσαμε νέα λουράκια σε 5 διαφορετικά χρώματα, μπλε, κίτρινο, άσπρο, πορτοκαλί και σιελ με διάφορα είδη ασφάλισης. Από υλικά αναμένεται σε εκδόσεις αλουμινίου, ανοξείδωτο, ατσάλι και με κεραμική λευκή επικάλυψη.

apple watch 01

Τέλος η Nike ανακοίνωσε συνεργασία με την Apple παρουσιάζοντας ένα πραγματικό αθλητικό και πανέμορφο λουράκι το οποίο διαθέτει οπές για να αερίζεται οκαρπός κατά την προπόνηση.

 

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής; Το προηγούμενο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με τον νέο επεξεργαστή και θα πωλείται στα 269 δολάρια (+ φόροι) με ονομασία Series 1. To νέο Apple Watch Series 2 θα πωλείται στα 369 δολάρια (+ φόροι). Θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status