7 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

7 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Brain Wave Headache Relief

Brain Wave Headache Relief

Από $0,99 - Δωρεάν

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να χαλαρώσετε τον εγκέφαλό σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Brain Wave Headache Relief προσφέρει προηγμένη θεραπεία. Είστε σε θέση να επιλέξετε προγράμματα μεταξύ ημέρας και νύχτας και τον χαλαρωτικό ήχο που επιθυμείτε να ακούτε στο υπόβαθρο. Στη συνέχεια αγγίξτε το Play κι επιτρέψτε στην εφαρμογή να συγχρονιστεί με τα εγκεφαλικά σας κύματα για μία βαθιά χαλάρωση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του σήματος και να αποθηκεύσετε της ρυθμίσεις σας για μελλοντική χρήση.

App Link
Mad O Ball 3D

Mad O Ball 3D

Από $0,99 - Δωρεάν ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Είναι μία μεγάλη δοκιμασία και χρειάζεται επιδεξιότητα προκειμένου να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας. Γιατί σας το προτείνουμε; Φύγατε! Γείρετε τη συσκευή σας για να κυλήσει η μπάλα στη διαδρομή αποφεύγοντας τους κινδύνους που θα συναντήσετε στο δρόμο σας. Για παράδειγμα μικροί κύβοι είναι ικανοί να επιβραδύνουν την ταχύτητά σας και να χρειαστείτε να ξεκινήσετε από την αρχή για να ανακτήσετε πλήρη ταχύτητα και να αποφύγετε τα εμπόδια. Αυτό θα συνεχίζεται σε έξι μοναδικές θεματικές ενότητες και δύσκολα επίπεδα.

Game Link
Easy Photo & Video Transfer

Easy Photo & Video Transfer

Από $1,99 - Δωρεάν

ΑΠΟΣΤΕΊΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Η Πολλαπλή δυνατότητα στην συνδεσιμότητα και οι επιλογές της την καθιστούν ως ένα εξαιρετικό εργαλείο διαμοιρασμού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν έχει σημασία αν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi για να μοιραστείτε περιεχόμενο με ένα φίλο σας ή που έχει παλαιότερη συσκευή ή επιθυμείτε απλά να διατηρήσετε αντίγραφο ασφαλείας των φωτογραφιών σας. Η εφαρμογή Easy Photo & Video μεταφέρει το περιεχόμενο κάνοντας χρήση Wi-Fi, Bluetooth, από εφαρμογή σε εφαρμογή, από εφαρμογή σε περιηγητή ή με οποιαδήποτε cloud υπηρεσία. Επιπλέον διαθέτει ρυθμίσεις περιορισμού εύρους και αποθήκευση.

App Link
BriefKey

BriefKey

Από $0,99 - Δωρεάν

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΜΕ BRIEFKEY

Δεν πιστεύουμε πως θα βρείτε πιο πλούσιο πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή BriefKey είναι για τους χρήστες που επιθυμούν εμπειρία πλήρη ελέγχου πληκτρολόγησης. Προσφέρετε ένα έξυπνο και εκπαιδευόμενο πληκτρολόγιο, στην άκρη των δαχτύλων σας. Το όνομα του το παίρνει από τα κλειδιά καθώς παρέχει πρόσβαση σε συμβάντα ημερολογίου επαφές, φωτογραφίες, εικόνες GIF, emoticon και αυτοκόλλητα. Είναι ακόμη σε θέση να μεταφράσει μηνύματα από 40 γλώσσες, να κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο, χωρίς εσείς να βγείτε από την εφαρμογή.

App Link