iPhone 7 - Αποκαλύψεις χαρακτηριστικών της τελευταίας στιγμής

iPhone 7 - Αποκαλύψεις χαρακτηριστικών της τελευταίας στιγμής
ired.gr

Μέχρι τελευταία στιγμή θα εμφανίζονται φήμες, μέχρι τελευταία στιγμή θα τις αναμεταδίδουμε.

Βιετναμέζικη ιστοσελίδα τεχνολογίας, ισχυρίζεται πως έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα με μία πλήρως συναρμολογημένη συσκευή iPhone 7 και μας προσφέρει μερικά νέα λεπτομερή στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη συμπεριληφθεί στις φήμες, σχετικά με τις επερχόμενες συσκευές της Apple, που θα παρουσιαστούν αύριο.

Θα πρέπει ν’ αναφέρουμε πως η ιστοσελίδα tinhte.vn, δεν προσφέρει φωτογραφικό υλικό για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς σχετικά με τη συσκευή iPhone 7, γι’ αυτό και θα πρέπει τα παρακάτω να ληφθούν με μία δόση, σκεπτικισμού.

Ο συντάκτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας τεχνολογίας αναφέρει πως η μικρότερη έκδοση iPhone 7 των 4,7 ιντσών, θα είναι ικανή να καταγράψει video ανάλυσης 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε αντίθεση με τα 30 fps 4K εγγραφή των συσκευών iPhone 6s και iPhone 6s Plus. (Tα 60 fps μεταφράζονται σε ανάλυση 1080p).

Δεδομένης της αυξημένης απαίτησης αποθηκευτικού χώρου, για μία τέτοια αναβάθμιση, η λήψη 60 fps 4Κ video, είναι και ένας από τους λόγους όπου η Apple αναμένεται να προσφέρει εκδόσεις 128 GB και 256 GB και ταιριάζει απόλυτα και με την τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας iCloud στα 2 ΤΒ.

Σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα της ιστοσελίδας, το iPhone 7 θα διαθέτει επίσης ένα ελαστικό κάλυμμα στην υποδοχή της κάρτας SIM, το οποίο σε συνδυασμό με την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, θα βελτιώσει τη συνολική αποτελεσματικότητα της στεγανοποίησης της συσκευής.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ο δημοφιλής αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo απευθυνόμενος προς τους επενδυτές, ανέφερε πως οι νέες συσκευές θα έχουν βελτιωμένη αντοχή στο νερό και στη σκόνη IPX7, ως ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά τους. Η δυνατότητα αυτή συνδέεται με τη βελτίωση της στεγανοποίησης της wearable συσκευής Apple Watch, την οποία η εταιρεία είχε υποτιμήσει.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 / Apple Watch 2 - Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης της Apple 

Μια ακόμη από τις αναφορές περί χαρακτηριστικών που αναφέρονται στο δημοσίευμα, είναι και μία επιπλέον απόχρωση Dark η οποία θα προστεθεί ή θα αντικαταστήσει την τωρινή επιλογή Space Grey. Επίσης τα πλήκτρα έντασης δεν θα βρίσκονται σε εσοχή αλλά θα είναι τοποθετημένα απευθείας πάνω στην πλευρά της συσκευής. Το πλήκτρο αφετηρίας όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας, αναμένεται να το διαδεχθεί ένα νέο ευαίσθητο στην αφή πλήκτρο τεχνολογίας Force Feedback, τεχνολογία η οποία μιμείται την αίσθηση φυσικής πίεσης.

Εννοείται πως τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί πριν τα αποκαλυπτήρια της συσκευής στην αυριανή εκδήλωση. Οι συντάκτες του ired θα είμαστε σε εγρήγορση, προκειμένου να σας μεταφέρουμε όσο είναι δυνατό το κλίμα μέσα από την αίθουσα του Bill Graham Civic Auditorium, στο Σαν Φρανσίσκο.

από DINFUN