iPhone 7 - Νέες διαρροές φωτογραφιών από τη συσκευασία του

iPhone 7 - Νέες διαρροές φωτογραφιών από τη συσκευασία του
ired.gr

Νέες φωτογραφίες δείχνουν την πλήρη συσκευασία του νέου μοντέλου

Κι άλλες φωτογραφίες διέρρευσαν, που υποτίθεται πως δείχνουν την πίσω όψη του κουτιού της συσκευασίας του iPhone 7, με τα νεότερα αυτά κουτιά να προέρχονται από τη Ρωσία, και να δείχνουν επίσης ότι τα ακουστικά AirPods θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν.

Οι φωτό με το υποτιθέμενο κουτί του iPhone, στάλθηκαν στο AppleInsider την Τρίτη και δείχνουν λεπτομερώς τη συσκευασία ενός iPhone των 256 GB. Όπως και προηγούμενες που είχαν διαρρεύσει, και αυτές επιμένουν ότι θα συμπεριλαμβάνονται τα AirPods, αλλά αυτή τη φορά και με το μικρότερο μοντέλο iPhone 7 κι όχι μόνο με το Plus.

Μόνο μια από τις φωτό είναι εντελώς καθαρή. Κι ενώ τα AirPods φαίνονται να είναι μέσα, ο αντάπτορας lightning-3,5 mm δεν φαίνεται εδώ να συμπεριλαμβάνεται.

Ρίχνοντας ήδη σκιές στην αυθεντικότητα των εν λόγω φωτογραφιών, η ετικέτα στο πίσω μέρος φαίνεται ότι είναι αυτοκόλλητη. Η Apple όμως έχει πάψει να χρησιμοποιεί αυτοκόλλητα από την εποχή του iPhone 6 και τυπώνει απευθείας στο κουτί.

Το κείμενο επίσης είναι ευθυγραμμισμένο στη μέση της ετικέτας, σε αντίθεση με τα κείμενα στα iPhone 6 και 6s που έχουν αριστερή ευθυγράμμιση. Και σε πρόσφατα μοντέλα του iPhone, το όνομα του προϊόντος δεν τυπώνεται πια με μεγάλα γράμματα όπως φαίνεται στις εικόνες των Ρωσικών κουτιών.

package picks 02

Ωστόσο, έχουν υπάρξει και περιπτώσεις προϊόντων με αυτά ακριβώς τα στοιχεία των φωτό όπως τα κουτιά των iPad mini 2 και Apple Watch.

Παρόλο που φαίνεται ακόμη και η ζελατίνα που καλύπτει τα κουτιά, ξέρουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι εύκολο να το παραχαράξει κανείς. Οι εικόνες δείχνουν - αν είναι αληθινές - ότι η Apple θα πρέπει να έχει ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών συνθέσεων όχι μόνο όσον αφορά τα μοντέλα, αλλά επίσης και τα χρώματα, τα ακουστικά που θα συμπεριλαμβάνουν και τους αποθηκευτικούς χώρους.

Η εταιρία φημολογείται πως εδώ και καιρό αναπτύσσει εντελώς ασύρματα ακουστικά χωρίς καλώδιο που να τα ενώνει μεταξύ τους. Ένα πρόσφατο έγγραφο που διέρρευσε, αναφέρει την ονομασία τους ως AirPods, σε ένα λογοπαίγνιο και παραλλαγή της ονομασίας EarPods.

package picks 03

Οπωσδήποτε, το νέο iPhone θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ένα γνωστό και σίγουρο χαρακτηριστικό, θα είναι το πιο λεπτό σχέδιο, χάρις και στην αφαίρεση της γνωστής θύρας των 3,5 mm. Το μεγαλύτερο μοντέλο (Plus) θα έχει την πολυαναμενόμενη κάμερα των δύο φακών και μνήμη 3 GB. Αυτά είναι τα σίγουρα. Για τα άλλα περιμένουμε μια μέρα ακόμη.

Δείτε ακόμη: Apple Event - Το κρυμμένο μήνυμα στην πρόσκληση για το iPhone 7

από Elichord