3 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

3 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Gif Me! Camera

Gif Me! Camera

Από $1,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ GIF, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GIF ME

Είναι για εκείνους που λατρεύουν την κοινή χρήση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Gif Me σας επιτρέπει να συλλάβετε video με τρεις διαφορετικές οδούς: normal, multi-record kai stop motion. Είστε επίσης σε θέση να εισάγετε φωτογραφίες ή video από τη βιβλιοθήκη σας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας μπορείτε να περικόψετε frames ή να προσθέσετε φίλτρα, να ρυθμίσετε το φωτισμό να προσθέστε κείμενα και αυτοκόλλητα να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής ή να προσθέσετε frames.

App Link
Pixagram

Pixagram

Από $1,99 - Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PIXAGRAM

Όσοι είστε εθισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα, θα την απολαύσετε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με την εφαρμογή pixegram έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν. Μπορείτε να εφαρμόσετε 25 διαφορετικά εφέ, φωτισμό, υφές, 20 vignettes και πάνω από 30 frame με κείμενο και διαφορετικές γραμματοσειρές. Αν αυτά δεν σας αρκούν είστε σε θέση να ρυθμίσετε παραμέτρους όπως την έκθεση τον κορεσμό τη θερμότητα και τη ζωντάνια. Εάν δεν γνωρίζετε τι θέλετε επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα. Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής τυχαίων εφέ, υφών και vignettes.

App Link
ACDSee Pro

ACDSee Pro

Από $6,99 - Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ACDSEE

Μπορείτε να κάνετε πραγματικά τα πάντα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή ACDSee είναι μία πλήρης σουίτα φωτογραφίας. Διαθέτει μία φωτογραφική μηχανή με εξειδικευμένες λειτουργίες λήψης, real-time εφέ πολλαπλές λειτουργίες φλας ξεχωριστή έκθεση και σημεία εστίασης επίπεδο ορίζοντα και μη αυτόματα χειριστήρια για την έκθεση την εστίαση και την ισορροπία λευκού. Μετά τη λήψη ή την εισαγωγή μιας φωτογραφίας είστε σε θέση να προσαρμόσετε μία ευρεία γκάμα εφέ, να φέρετε το θέμα σας στο επίκεντρο της προσοχής και να εφαρμόσετε vignette. Η εφαρμογή ACDSee περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη συλλογή από αυτοκόλλητα και σχεδιαγράμματα για κολάζ. Εάν αναζητάτε για μία εφαρμογή φωτογραφίας η οποία να τα κάνει όλα, τότε τη βρήκατε.

App Link
Tomb Breaker

Tomb Breaker

Από $0,99 - Δωρεάν

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ TOMB ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TOMB BREAKER

Ιδανικό για παίκτες των maching παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Tomb Breaker ανήκει στην κατηγορία των maching games αλλά δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του. Εμφανίζεται ένα πλέγμα από πλακίδια τα οποία μπορούν να συνδεθούν μέσω του σχεδιασμού το ένα με το άλλο. Δεν έχει σημασία αν διάφορα πλακίδια του ίδιου χρώματος εμφανίζονται στο δρόμο σας όταν προσπαθείτε να κάνετε μία σύνδεση. Οποιαδήποτε πλακίδια μπορούν να συνδυαστούν εφόσον βρίσκονται στην ίδια γραμμή ή στήλη. Επιπλέον Bonus πόντους μπορείτε να κερδίσετε με τη δημιουργία μεγάλων αλυσίδων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 3 λειτουργίες, ειδικά πλακίδια και μία μεγάλη ποικιλία από power ups για να αξιοποιήσετε.

Game Link
FrameLapse

FrameLapse

Aπό $1,99 - Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΣΕ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FRAMELAPSE

Είναι ένα διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κοινωνικοποιηθείτε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή FrameLapse σας επιτρέπει να συλλάβετε νέο περιεχόμενο μέσα από την εφαρμογή ή να εισάγετε δικές φωτογραφίες ή video. Στη συνέχεια είστε σε θέση να αλλάξετε τη σειρά αναπαραγωγής, να εφαρμόσετε φίλτρα, να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση, να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής να προσθέσετε κείμενο και αυτοκόλλητα ή να προσθέσετε μουσική. Όταν ολοκληρώσετε, μπορείτε να εξάγετε το video ως GIF ή MP4.

App Link