Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

2 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!
Color Tower

Color Tower

Από $0,99 - Δωρεάν

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PUZZLE GAME

Είναι για παίκτες που αναζητούν δύσκολα block-stacking παιχνίδια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Color Tower βασίζεται στην προοπτική. Η δουλειά σας είναι να γκρεμίσετε στοίβες από χρωματιστά block και να τα χτίσετε έτσι ώστε να ταιριάζουν με το σχέδιο. Στα λόγια αυτό είναι πολύ εύκολο αλλά όχι στην πράξη, δεδομένου ότι βλέπετε μόνο τη μία πλευρά του block. Το παιχνίδι σας θέτει επίσης χρόνο για κάθε κίνησή σας, έτσι θα πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι και ακριβείς. Το παιχνίδι Color Tower περιλαμβάνει συνολικά 20 επίπεδα προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Game Link
My Town : School

My Town : School

Από $1,99 - Δωρεάν

ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MY TOWN: SCHOOL

Είναι για παιδιά ηλικίας έως 13 ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι School αποτελείται από 9 δωμάτια με πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες για να απολαύσει το παιδί σας. Είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Απλά αγγίξτε ή σύρετε για να αλληλεπιδράσετε. Το παιχνίδι my Town: School περιλαμβάνει 11 χαρακτήρες παιδιών και 7 ενηλίκων, 10 επιστημονικά πειράματα, οκτώ μουσικά όργανα, και πέντε τύπους παιχνιδιών με μπάλες. Δεν υπάρχει χρόνος ή προθεσμίες που να πιέσουν το παιδί.

Game Link
Word Triangle

Word Triangle

Από $1,99 - Δωρεάν

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΞΕΩΝ

Είναι για όσους απολαμβάνουν αναγραμματισμούς, σταυρόλεξα, και γενικά αναζητήσεις λέξεων.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μας αρέσει πραγματικά το παιχνίδι Word Triangle είναι γνωστό αλλά διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι αποτελείται από 7 στοιχεία και επτά λέξεις ξεκινώντας με ένα γράμμα από την κορυφή και καταλήγοντας σε λέξη με 7 γράμματα στο κάτω μέρος. Θα πρέπει δουλέψετε στο κάτω μέρος της οθόνης με λέξεις από το τρίγωνο που ταιριάζουν με τις ενδείξεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πως κάθε λέξη χρησιμοποιεί τα γράμματα της προηγούμενης, αλλά με διαφορετική σειρά. Το παιχνίδι περιλαμβάνει συνολικά 250 puzzle.

Game Link
Drop Flip

Drop Flip

Από $1,99 - Δωρεάν

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ DROP FLIP.

Είναι για λάτρεις physics-based puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Drop Flip είναι απλά απολαυστικό. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να πάρετε και να ρίξετε τη λευκή μπάλα στον καλάθι απορριμμάτων. Κινήστε πετάξτε και γενικά χειριστείτε τα εμπόδια έτσι ώστε να φτάσετε στο στόχο σας. Προσοχή στα γραφικά που μπορεί να σας ξεγελάσουν. Τα 100 επίπεδα είναι από πολύ εύκολα έως εξωφρενικά αδύνατα. Το παιχνίδι υποστηρίζει καταγραφή προόδου μέσω της υπηρεσίας iCloud.

Game Link
hashpic - Your reference picture note app.

hashpic - Your reference picture note app.

Από $1,99 - Δωρεάν

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HASHPIC

Είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν να σημειώνουν τις φωτογραφίες και να θυμούνται στιγμές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Hashpic βάζει τέλος στην ατέλειωτη κύλιση στο άλμπουμ κάμερας. Σας επιτρέπει να δώσετε μία ετικέτα σε μία φωτογραφία ώστε να θυμάστε περί τίνος πρόκειται είτε πρόκειται για κάποιον αριθμό προϊόντος, μία μπίρα που σας εντυπωσίασε με τη γεύση της κλπ. Οι φωτογραφίες μπορούν να συμπεριλαμβάνουν πολλαπλές διέσεις, προκειμένου να βελτιώσετε τις αναζητήσεις σας. Μία ακόμη δυνατότητα που περιλαμβάνει η εφαρμογή η προσαρμογή του μεγέθους, η εισαγωγή φωτογραφίας ή εικόνας και η προσθήκη πρόσθετων σημειώσεων.

Game Link
Mic'd

Mic'd

Από $1,99 - Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MIC'D

Εάν έχετε Apple Watch, ακόμη καλύτερα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Mic'd είναι όμορφη και απλή. η σχεδίασή της αποτελείται από ένα μεγάλο κόκκινο πλήκτρο στο κέντρο της οθόνης το οποίο όταν αξιοποιηθεί θα ξεκινήσει την εγγραφή ήχου και στο δεύτερο άγγιγμα, θα τη σταματήσει. Σύρετε προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εγγραφές σας, να τις αναπαράγετε ή να τις διαμοιράσετε. Η εφαρμογή είναι σε θέση να θυμάται τις τελευταίες αναπαραγωγές. Εάν έχετε ένα Apple Watch θα είστε σε θέση να καταγράψετε και να αναπαράγετε ήχο απευθείας από τον καρπό σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει υποστήριξη 3D Touch.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status