Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκλειστικό - Tα χαρακτηριστικά των iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Αποκλειστικό - Tα χαρακτηριστικά των iPhone 7 και iPhone 7 Plus
ired.gr

Αυτά θα είναι τελικά τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Μία λίστα χαρακτηριστικών, εμπεριέχει πληροφορίες σχετικές με τις επικείμενες κυκλοφορίες των συσκευών iPhone 7, επαναλαμβάνοντας στην ουσία ορισμένα στοιχεία που ήδη έχουμε υποψιαστεί.

Αυτή τη φορά η διαφορά είναι πως η συγκεκριμένη λίστα μας δίνει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την κάμερα της συσκευής, για πρώτη φορά. Σύμφωνα πάντα με τη λίστα, τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα διατηρήσουν την ίδια ανάλυση οθόνης με τις τωρινές συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Ο επεξεργαστής που θα φιλοξενηθεί στις δύο νέες εκδόσεις θα είναι ο A10, ακολουθούμενος από τον συνεπεξεργαστή Μ10 motion.

H ποσότητα RAM στη μικρότερη έκδοση iPhone 7, παραμένει στα 2 GB LPDDR4, ενώ η έκδοση Plus λόγω των αυξημένων απαιτήσεων, αναμένεται να φέρει 3 GB ποσότητας RAM. Μικρή ώθηση θα λάβει και ο συσσωρευτής ενέργειας της συσκευής - κοινώς μπαταρία - με τη συσκευή iPhone 7 να εξοπλίζεται με 1960 mAh, ενώ η μεγαλύτερη συσκευή iPhone 7 Plus με μπαταρία 2910 mΑh.

iphone7 specs 01

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η φωτογραφική μηχανή την μικρότερης έκδοσης, παραμένει στα 12 MB με αναβαθμισμένο αισθητήρα 1 / 2,6’ (έναντι των 1 / 3’ της συσκευής iPhone 6s) και διάφραγμα ƒ / 1.9 (ένα 2,2) και 1.3 µm pixels.

Η φωτογραφική μηχανή της μεγαλύτερης έκδοσης με διπλούς φακούς κάμερας, η οποία φημολογείται εδώ και αρκετούς μήνες, φαινομενικά επιβεβαιώνεται με ένα ζευγάρι των 12 MP με αισθητήρες 1 / 3’ και διάφραγμα ƒ / 1.9. Η λίστα δεν προσφέρει πληροφορίες για το μέγεθος των pixels.

Οι παραπάνω πληροφορίες έχουν μεταδοθεί από το δημοφιλές κινεζικό micro-blogging Weibo και αναφέρεται στους τεχνολογικούς κύκλους πως οι προδιαγραφές φαίνονται ακριβείς, ενώ έχει να “επιδείξει” επιτυχημένες προβλέψεις στον παρελθόν, σύμφωνα με την τεχνολογική ιστοσελίδα Techtastic.

Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για τη συσκευή iPhone του φθινοπώρου του 2016 πως θα έφερε τον τίτλο iPhone 6 SE, φήμη η οποία φαίνεται τελικά να απομακρύνεται με τις παραπάνω αποκαλύψεις.

Το νέο iPhone 7 αναμένεται με ελαφρώς λεπτότερη σχεδίαση από τις συσκευές iPhone 6 family, λόγω της αφαίρεσης της αναλογικής υποδοχής των ακουστικών. Η μεγαλύτερη έκδοση των 5,5 ιντσών με την προσφώνηση Plus όπως ειπώθηκε και παραπάνω αλλά και αρκετούς μήνες πριν, θα χαρακτηρίζεται από τον διπλό φακό κάμερας και τα 3GB ποσότητας RAM.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status