1 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

1 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Who Was? Adventure

Who Was? Adventure

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ WHO WAS? ADVENTURE

Είναι για τους απανταχού οπαδούς παιχνιδιών trivia.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Who Was? Adventure έχει έναν μάλλον μοναδικό μηχανισμό για παιχνίδια trivia. Οι επικεφαλής των διασήμων στοιχείων βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε το πρόσωπο που περιγράφεται στο κάτω μέρος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κάθε σωστή επιλογή θα αφαιρεί το κεφάλι από την οθόνη, ελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο. Εάν δεν έχετε μαντέψει σωστά το κεφάλι θα παραμένει και όλο και περισσότερα θα προστίθενται στην οθόνη. Power ups και άλλα αντικείμενα καταλαμβάνουν επίσης χώρο στην οθόνη σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 85 επίπεδα, λειτουργία arcade και πάνω από 4.500 ερωτήσεις.

Game Link
Shift Editor & Quick Lookup

Shift Editor & Quick Lookup

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SHIFT

Είναι για συγγραφείς που αναφέρονται συχνά σε πηγές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Shift είναι κάτι περισσότερο από έναν καθημερινό επεξεργαστή κειμένου. Έχετε - εννοείται - την πλήρη υποστήριξη Markdown επιτρέποντάς σας να μορφοποιήσετε το κείμενο και να το βλέπετε τακτοποιημένο. Αλλά αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη εφαρμογή να ξεχωρίζει, είναι η ικανότητα σύνδεσης με Wikipedia, Google και κάθε άλλο δικτυακό τόπο με ευκολία. Η εφαρμογή εμπεριέχει περιηγητή ο οποίος μετατρέπει αυτόματα το κείμενο στο χρώμα που επιθυμείτε, σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς και αφαιρεί οτιδήποτε περιττό. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη Dropbox, τη δυνατότητα δημιουργίας προεπιλογών, καθώς και υποστήριξη MathJax.

App Link
Sero

Sero

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SERO

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών puzzle.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Sero είναι μία μικρή μπάλα η οποία ξεκινά από το άνοιγμα ενός σωλήνα με ένα άγγιγμα. Πρώτα όμως θα πρέπει να χειριστείτε τα κομμάτια προκειμένου να καθοδηγήσετε με ασφάλεια το sero στην επίτευξη του στόχου και παράλληλα να συγκεντρώσετε όλα τα τρίγωνα κατά μήκος. Θα πρέπει να συλλέγονται με συγκεκριμένη σειρά και θα το καταλάβετε αν κάτι δεν πάει καλά με το στόχο σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 60 επίπεδα.

Game Link
Sero

Digit Shelves (US Store)

Από $0,99 > Δωρεάν

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ DIGIT SHELVES

Ιδιαίτερα προσιτό σε παίκτες των casual puzzle παιχνιδιών με γρήγορο gameplay.

Γιατί σας το προτείνουμε;

To παιχνίδι Digit Shelves παρουσιάζεται με 5 διαφορετικούς αριθμούς 10,20,100,500 kai 1000. Κάθε αριθμός έχει κενά για να γεμίσετε περισσότερους αριθμούς. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα πρέπει να παρουσιάζονται με τυχαία σειρά αριθμοί οι οποίοι πρέπει να τοποθετηθούν στο χώρο σύροντάς τους. η ιδέα είναι να συμπληρώσετε τα κενά με τους αριθμούς, προκειμένου να δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός.

Game Link
Core: Seekers of Light

Core: Seekers of Light

Από $0,99 > Δωρεάν

ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ CORE: SEEKERS OF LIGHT

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών στρατηγικής real-time.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό castle defence παιχνίδι. Γύρω από τη βάση σας υπάρχουν κόμβοι οι οποίοι πέραν του ότι δρουν ως άμυνα, διαθέτουν μηχανισμούς ανάπτυξης. Ανοίξτε ένα μονοπάτι από τους κόμβους προς τη βάση του εχθρού σας για να επιτεθείτε. Καθώς η περιοχή ενεργοποιείται, θα ανακαλύψετε κι άλλους κόμβους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Άλλες μονάδες μπορούν να λειτουργήσουν ως δευτερεύουσα γραμμή άμυνας. Ελέγξτε διαρκώς την ενέργειά σας γιατί αν είστε χαμηλά θα μείνετε ανυπεράσπιστοι για μικρό χρονικό διάστημα.

Game Link