Εκτύπωση αυτής της σελίδας

30 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

30 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Zuki's Quest

Zuki's Quest

Από $0,99 > Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ZUKI KAI TON PICO ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΕΙΔΩΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ZUKI'S QUEST

Παιχνίδι για οπαδούς των puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο Zuki και ο φίλο της χρειάζονται τη βοήθειά σας. Έχουν επιφορτιστεί με τη συλλογή χρυσών ειδώλων από ναούς, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Η βαρύτητα στο εσωτερικό των ναών μπορεί να αλλάξει φορά με ένα μόνο χτύπημα, επιτρέποντάς σας να μετακινήσετε τους Zuki και Pico. Προσέξτε γιατί οι παγίδες είναι πολλές όπως αιχμές ή πτώση των τούβλων κατά μήκος της διαδρομής. Προσπαθήστε να φτάσετε στα είδωλα μέ όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 72 επίπεδα.

Game Link
Ananda

Ananda

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANANDA

Αφορά χρήστες με δυσκολία στη μελέτη, τον ύπνο, ή τη χαλάρωση.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Ananda σας προσφέρει μία μοναδική ατμόσφαιρα κάθε στιγμή. Ξεκινήστε με το γύρισμα του κυλίνδρου για να καθορίσετε τη διάρκεια της συνεδρίας σας. Πατήστε στο εικονίδιο κύματος στο κάτω μέρος της οθόνης για να επιλέξετε το θέμα σας. Η εφαρμογή Ananda συμπεριλαμβάνει 13 διαφορετικά θέματα για να επιλέξετε, το κάθε ένα με δυναμικούς ήχους. Στα θέματα θα συναντήσετε επίσης μία σύντομη περιγραφή καθώς και τη διάρκειά τους. Στη συνέχεια μπορεί να επιλέξετε τους ήχους που θα συμπεριλάβετε στη συνεδρία. Οι ήχοι αναπαράγονται με τυχαία σειρά, αλλά μπορείτε να τους περιορίσετε στους αγαπημένους σας. Μόλις τελειώσετε με τις επιλογές σας καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε.

App Link
BeetleCam

BeetleCam

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEETCAM

Αφορά ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η BeetCam είναι μία εφαρμογή φωτογραφίας όλα σε ένα. Διαθέτει φακό ποιότητας που σας δίνει τον έλεγχο της έκθεσης της εστίασης και της μεγέθυνσης. Ένα χρονόμετρο σας επιτρέπει να να εγκαταστήσετε ομαδικά πλάνα κι αν έχετε Apple Watch σας δίνει την δυνατότητα της απομακρυσμένης χρήσης κλείστρου. Θα συναντήσετε επίσης περισσότερα από 100 φίλτρα διαθέσιμα με μία επαγγελματική καμπύλη τόνου, η οποία θα σας επιτρέψει να “πειράζετε” τις φωτογραφίες σας με διάφορους τρόπους.

App Link
BeetleCam

MindNode

Από $9,99 > Δωρεάν

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MINDNODE

Είναι μία πολύ καλή μέθοδος για να απεικονίσετε τις ιδέες σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Οι περισσότερες εφαρμογές χαρτογράφησης ιδεών είναι δύσκολες στη χρήση. Αυτό δεν ισχύ στην εφαρμογή MindNote. Για να δημιουργήστε ένα νέο κόμβο αγγίξτε το πλήκτρο δίπλα τους. Οι κόμβοι μπορούν να μετονομαστούν με ένα διπλό άγγιγμα και να ολοκληρώσετε την επεξεργασία, απλά πατώντας έξω από αυτόν. Για να αφαιρέσετε ένα κόμβο, επιλέξτε τον και πατήστε διαγραφή από το μενού. Είστε σε θέση να επισυνάψετε αυτοκόλλητα, φωτογραφίες, σημειώσεις ακόμη και λίστες. Η εφαρμογή MindNote συμπεριλαμβάνει 9 θέματα γα να επιλέξετε καθώς και υποστήριξη Apple Watch.

App Link
LONEWOLF

LONEWOLF

Από $0,99 > Δωρεάν

ΒΥΘΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ NEO-NOIR ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LONEWOLF

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών σκοποβολής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλο το περιεχόμενο εντελώς δωρεάν. θα πρέπει να ολοκληρώσετε το σύνολο της πρώτης αποστολής πριν εμφανιστεί η επιλογή ξεκλειδώματος. Μόλις το πράξετε επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Το Lonewolf είναι ένα παιχνίδι συγκρούσεων. Εμπεριέχει αρκετή βία γι' αυτό και δεν προορίζεται για χρήστες κάτω των 17 ετών. Παίρνετε τη θέση ενός μυστηριώδους δολοφόνου. Τα κίνητρα και οι ενέργειές σας θα αποκαλυφθούν κατά την πρόοδο, προφέροντάς σας 5 ώρες συνεχών συγκινήσεων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 30 αποστολές, mini-games και σκοπευτήρια για να κάνετε προπόνηση και να αναδείξετε τις δεξιότητές σας.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status